Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΡΑΚ: Πριν τα αποκεφαλίσουν οι σφαγείς της ISIS, τα παιδιά είπαν, «Όχι, εμείς πάντα θα ακολουθούμε τον Ιησού!!!»

Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014



Μερικοί από τους πιο γενναίους μάρτυρες αυτής της γενιάς είναι έφηβοι και ίσως ακόμη και πιο μικροί στην ηλικία.

Όταν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) απείλησαν τέσσερα παιδιά στο Ιράκ, όλα κάτω από την ηλικία των 15, ότι θα τα σκοτώσουν αν δεν υποσχεθούν ότι θα ακολουθήσουν τον Μωάμεθ, εκείνα με θάρρος δήλωσαν: «Όχι. Αγαπάμε τον Ιησού. Εμείς πάντα ακολουθούμε τον Ιησού». 
Ο Andrew White, αγγλικανός ιερέας γνωστός ως ο «Βικάριος της Βαγδάτης», έχει δει την πρωτοφανή βία και τις διώξεις κατά των χριστιανών τις τελευταίες δεκαετίες. Σε ένα βίντεο του CBN News (βλ. εδώ), αφηγείται την ιστορία χριστιανικών παιδιών από Ιράκ που τους είπαν οι σφαγείς της ISIS μαχητές να ασπαστούν το Ισλάμ αλλιώς θα αποκεφαλιστούν.

"Η ISIS εμφανίστηκε και είπε στα παιδιά, «Πείτε τα λόγια που σημαίνει ότι θα ακολουθήστε τον Μωάμεθ»", λέει στο βίντεο ο White.

"Τα παιδιά, όλα κάτω των 15 ετών, τέσσερα από αυτά, είπαν, «Όχι, αγαπάμε τον Ιησού. Πάντα αγαπούσαμε τον Ιησού. Πάντα ακολουθούσαμε τον Ιησού. Ο Ιησούς ήταν πάντα μαζί μας», αφηγείται ο White. "[Οι τζιχαντιστές] είπαν, «Πείτε τα λόγια!» [Τα παιδιά] είπαν, «Όχι, δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό».

"Τους έκοψαν τα κεφάλια".

Ο White δεν ξεκαθαρίζει κατά πόσον ο ίδιος προσωπικά ήταν μάρτυρας του μαρτυρίου των παιδιών, ούτε που συνέβη αυτό στο Ιράκ.

«Πώς απαντάτε σε αυτό;», ρώτησε ρητορικά. «Απλά κλαίς. Είναι τα παιδιά μου. Αυτά περνάμε εδώ. Αυτά περνάμε».

"Οι ένοπλοι λένε σε έναν άνθρωπο, έναν ενήλικα, «Πες τα λόγια της μετατροπής ή θα σκοτώσω όλα τα παιδιά σου». Ήταν απελπισμένος. Είπε τις λέξεις. Τότε μου τηλεφώνησε και είπε «[πατέρα], είπα τα λόγια, αυτό σημαίνει ότι ο Ιησούς δεν μ’ αγαπά πια; Εγώ πάντα αγαπούσα τον Ιησού. Είπα αυτά τα λόγια, γιατί δεν μπορούσα να δω να σκοτώνονται τα παιδιά μου». Του είπα, «Ο Ιησούς σε αγαπά ακόμα. Θα σ’ αγαπά πάντα».

http://redskywarning.blogspot.gr/
http://www.charismanews.com/world/46330-before-beheading-children-tell-isis-no-we-love-jesus
Πηγή

2 σχόλια:

  1. Νεκρός για τον κόσμο15 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:09 π.μ.

    Μακάρι αυτά τα παιδιά να ήταν ορθόδοξα. Μακάρι να είχαμε κάνει λίγη ιεραποστολή εκεί κάτω (πριν ξεσπάσει η φωτιά), αντί να φοβόμαστε και να λουφάζουμε στις "αρχαίες εστίες μας" αφήνοντας τους αιρετικούς να εξαπλώνονται...
    Εύχομαι να είναι άγιοι όλοι αυτοί οι σύγχρονοι μάρτυρες, ακόμη και όσοι ανήκουν σε αιρετικές ομάδες... Ο Θεός να δώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρότι "λουφάζων" ,είμαι σε θέση,"Νεκρέ"( έχω αδελφή Ιεραπόστολο...Κάνε προσευχή!),
    να σου πω, ότι η Ορθόδοξη Ιεραποστολή, δεν αντέχει τους μέτριους...
    Όπου κι αν γίνεται.
    Ακόμα και στο σπίτι μας ή στη δουλειά μας...
    Χαίρε.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή