Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016

Ο Λούσιφερ,(Διάβολος) γίνεται…«Άγιος» και «Σωτήρας» της ανθρωπότητας... (βίντεο) - Τι άλλο θα δούμε;


Στην μεγάλη αυτή τηλεοπτική παραγωγή ο Λούσιφερ, δηλαδή ο Διάβολος, παρουσιάζεται σαν ένας παρεξηγημένος και κατασυκοφαντημένος άγγελος, ενώ στην πραγματικότητα είναι ο… μεγαλύτερος Άγιος και ο πραγματικός σωτήρας της ανθρωπότητας. Δεδομένου ότι και ο ίδιος Πάπας τον είχε αποκαλέσει Άγιο, τότε όλα έρχονται σε πλήρη σύμπνοια για την σημερινή αγιοποίηση του!

Ο χαρισματικός και «αδικημένος» αυτός Άγιος, έρχεται να εμφανιστεί σε μια στιγμή εν μέσω πολύ σημαντικών διεθνών εξελίξεων, εν μέσω πολλαπλών πολιτικών αλλά και συνειδησιακών κρίσεων της ανθρωπότητας και θα προβληθεί σαν ο νέος σωτήρας που η ανθρωπότητα τον είχε απορρίψει και τον είχε αδικήσει.

Σε αυτή την γραμμή προβολής του επιστρατεύονται μεγάλα διεθνή ΜΜΕ και διεθνή μέσα προβολής, όπως το μεγάλο αμερικανικό κανάλι FOX tv.

Αυτός θα γίνει ο μεγάλος πλανευτής που θα στείλει το μήνυμα της «σωτηρίας» της ανθρωπότητας, δηλαδή της ολοκληρωτικής της υποδούλωσης στην Νέα Τάξη. Φαίνεται πως ήρθε η μεγάλη του ώρα.

Τι άλλο θα δούμε!

«μή τις ὑμᾶς ἐξαπατήσῃ κατὰ μηδένα τρόπον· ὅτι ἐὰν μὴ ἔλθῃ ἡ ἀποστασία πρῶτον καὶ ἀποκαλυφθῇ ὁ ἄνθρωπος τῆς ἁμαρτίας, ὁ υἱὸς τῆς ἀπωλείας» Προς Θεσσαλονικείς, 2 :3.
nikosxeiladakis.gr

http://www.rafail.org/
Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...