- Συστατικά
- 180 γρ. βούτυρο
- 250 γρ. κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
- 40 γρ. κακάο
- 4 αυγά
- 300 γρ. ζάχαρη
- 200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 100 γρ. καρύδια
- Λιώνουμε σε μπεν μαρί το βούτυρο με την κουβερτούρα.
- Αφαιρούμε το μπολ απο το μπεν μαρί και προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά ανακατεύοντας με το σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Προσθέτουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε με ένα σύρμα.
- Στρώνουμε λαδόκολλα(την οποία έχουμε αλευροβουτυρώσει) σε ένα ταψί (30x20 εκ.) και απλώνουμε το μείγμα.
- Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 35-40 λεπτά.
- Αφαιρούμε και αφήνουμε να κρυώσει πριν σερβίρουμε σε θερμοκρασία δωματίου.
Πηγή:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου