Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

"Είναι υπέροχο πράγμα να εξομολογείσαι & να κοινωνάς..." Ειρήνη Μερκούρη.- (Σχόλιο αμφ: Μια διαφορετική, όσο & σπάνια, ομολογία πίστης στη σημερινή άθλια ελληνική (;) TV...Δες & άκουσε αναλυτικά στον "Παιδαγωγό" τι είπε στο "πρωινάδικο", που κλήθηκε...)

Σημαντική ομολογία της τραγουδίστριας Ειρήνης Μερκούρη, μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές. Προσέξτε τα οικουμενιστικά μηνύματα που λυσσωδώς θέλουν να περάσουν οι δημοσιογράφοι...

Ειλικρινά αξίζει να δείτε τι δηλώνει μια κοσμική τραγουδίστρια, η Ειρήνη Μερκούρη


Εξομολόγηση
Προσέξτε πως αποστομώνει τους δημοσιογράφους που -όλοι μαζί- προσπαθούν να την ειρωνευτούν για τις τοποθετήσεις της αναφορικά με την εξομολόγηση, τον πνευματικό, την Ορθόδοξη αλήθεια. 


Οικογένεια- Γάμος- Παιδιά
Δηλώνει ότι θέλει η οικογένεια της να έχει πολλά παιδιά. 
Παντρεύτηκε σε λιγότερο από 1 χρόνο από την γνωριμία της (συγκρίνετε το με ένα ακόμη τραγικό φαινόμενο στην Ελλαδική κοινωνία: να συζούν τα ζευγάρια πριν κάνουν ορθόδοξο γάμο..)



Ορθοδοξία - Καθολικισμός
Πόσο ξεκάθαρα ξεχωρίζει την Ορθοδοξία από τον Καθολικισμό (Παπισμό). "Είναι αίρεση" λέει. Τέλος.
Προσέξτε επίσης μια τηλεπερσόνα που επικαλείται ως επιχείρημα ότι 
"είμαι Καθολική και  κοινωνάω σε ορθόδοξες εκκλησίες"!!
(σχόλιο: ας καμαρώσουν την σύγχυση που έχουν προκαλέσει οι λυκοποιμένες που δεν διστάζουν να συμπροσεύχονται με αιρετικούς και να διοργανώνουν φιέστες Πατριάρχη-Πάπα)..


Ισλάμ
Θυμίζει ότι μουσουλμάνοι υποχρέωναν -και συνεχίζουν- χριστιανούς να αλλαξοπιστήσουν αλλιώς τους έκοβαν το κεφάλι (πόσο καιρό είχαμε το ακούσουμε αυτό σε ελλαδικό κανάλι; τουρκικά σήριαλ και σειρές με μουσουλμάνους, τους παρουσίαζαν ως πολύ καλούς ανθρώπους!)


Καριέρα
Τέλος ξεκαθαρίζει ότι δεν την απασχολεί αν καταστρέψει την καριέρα της με τις δηλώσεις της αυτές.


Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βρούμε το βίντεο για να το ενσωματώσουμε στην ανάρτηση μας.
Δείτε το όμως εδώ:

Ιστολόγιο - Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου