Τρίτη 9 Μαΐου 2017

~ Την έσωσε η....γυναίκα που φορούσε...κόκκινα!!! ~ (Αφιερωμένο στην Παρασκευή μας,που μας έκανε να ψάξουμε λίγο παραπάνω αυτήν την "διάσωση"...)

Σχετική εικόνα
Σήμερα βρέθηκα σε μια παρέα και ένα παλικάρι μας διηγήθηκε ένα θαύμα που θέλω να το μοιραστώ μαζί σας.  
Είναι στρατιωτικός στα ελικόπτερα και φίλος της κοπέλας που σώθηκε από τη μοιραία πτήση του ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο και μας διηγήθηκε τα εξής: 

Η κοπέλα πίστευε βαθιά και είχε σχέση με τη Μονή της Παναγίας της Σερίφου την οποία ευλαβείτο πολύ. Μάλιστα μετά την πτήση θα έπαιρνε άδεια και θα επισκέπτονταν το μοναστήρι όπου γνώριζε καλά και κάποια μοναχή.
Όταν έχασαν το σήμα του ελικοπτέρου, κάποιες ώρες μετά και πριν τους βρούνε, κάποιος που γνώριζε ότι η κοπέλα ευλαβείτο την Παναγία της Σερίφου , τηλεφώνησε στη Μονή και ζήτησε από τις μοναχές να προσευχηθούν γιατί είχαν ανησυχήσει.
Η μοναχή τους είπε πως θα σωθεί μόνο η κοπέλα και όλοι οι άλλοι θα σκοτωθούν. Μέχρι εκείνη τη στιγμή κανείς δεν ήξερε τίποτα καθώς το ελικόπτερο αγνοούνταν. 
Όλα έγιναν όπως τα είπε η μοναχή. 
Όταν άρχισε να πέφτει το 
μοιραίο ελικόπτερο εμφανίστηκε δίπλα στην κοπέλα μια γυναίκα με κόκκινα ρούχα. 
Ήταν η Παναγία.
Την έπιασε από την καρέκλα ξηλώνοντας όχι μόνο το κάθισμα αλλά και το πάτωμα του ελικοπτέρου με χειρουργική ακρίβεια 
(1200 πριτσίνια το συγκρατούν και για να το ξηλώσει ανθρώπινο χέρι θέλει μερες εργασίας με εργαλεία, μας είπε το παλικάρι που έχει αυτήν την ειδικότητα στο στρατό) το πέρασε εκτός του υπολοίπου ελικοπτέρου (που έγινε θρύψαλα) χωρίς να ακουμπήσει πουθενά και το κατέβασε 20 μέτρα μακριά πάνω σε ένα πουρνάρι. 
Μάλιστα της γύρισε πλάτη και την προέτρεψε να μην κοιτάει προς τα συντρίμμια για ευνόητους λόγους, να μη φοβάται και την διαβεβαίωσε πως όλα θα πάνε καλά και ότι θα έρθουν να τη βρούνε.
"Αυτός που έρχεται, έρχεται για σένα", της είπε και έφυγε.  
Και ήταν ο υπάλληλος της ΔΕΗ που είχε πάει να ελέγξει γιατί είχε κοπεί το ρεύμα ο οποίος και τη βρήκε.  
Μάλιστα, η κοπέλα ανέφερε ότι αισθανόταν ζεστασιά και ασφάλεια με την παρουσία της γυναίκας. Στο νοσοκομείο οι γιατροί είπαν ότι θα χρειαστούν κάποιοι μήνες για να γίνει καλά. 
Η γυναίκα με τα κόκκινα ρούχα ξαναεμφανίστηκε και της είπε να μην ανησυχεί γιατί θα γίνει γρήγορα καλά, όμως θα πρέπει η κοπέλα να διαδώσει ό,τι έγινε, για να δυναμώσει η πίστη του κόσμου καθώς η Ελλάδα θα περάσει κάποια δυσκολία και μόνο με την πίστη θα καταφέρουμε να την ξεπεράσουμε.  
Η κοπέλα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και δεν έχει περάσει καν μήνας. 
Μάλιστα παρέλειψα να αναφέρω πως της έκαναν και ψυχολογικά τεστ και είναι μια χαρά στο μυαλό της. 
Το συγκεκριμένο θαυμαστό γεγονός δεν ήταν κάτι της φαντασίας της και βέβαια δεν εξηγείται επιστημονικά ή με τη λογική.  
Είναι απλά ενα μεγαλο και ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ !!!
Η Παναγιά μας να μας φυλάει όλους και να μας χαρίζει δυναμη!  Αμήν!

(ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΟΥ ΤΑ ΕΞΙΣΤΟΡΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΔΕΛΦΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΟΝΑΔΑ και ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΩ.)

Planetnews .gr

Σημείωση "τί και πώς"

Επειδή κάποιοι ίσως μπουν στον πειρασμό να αμφισβητήσουν το θαύμα λέγοντας "και γιατί η Παναγία δεν τους έσωσε όλους;" θα υπενθυμίσουμε πως για κάθε άνθρωπο υπάρχει ξεχωριστός τρόπος, λόγος και δρόμος σωτηρίας.
Ανθρωπίνως υπήρξε οδύνη για τους θανάτους αλλά ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να "ελέγξει" τον Θεό για τον τρόπο που ενεργεί στην ζωή μας. Το σίγουρο είναι πως ο τρόπος Του έχει πάντα την σφραγίδα της Αγάπης (ακόμη και όταν εμείς, χαμένοι στα δάκρυα δεν το βλέπουμε....)
Εμείς δεν γνωρίζουμε αν όντως έτσι έγιναν τα πράγματα. Το αναδημοσιεύουμε όμως επειδή θα μπορούσε να έχει συμβεί ακριβώς έτσι και...καλύτερα. Δεν λέμε δηλαδή κάτι απίθανο αλλά αντιθέτως κάτι απολύτως πιθανό και συμβατό με την Ορθοδοξία και την αγάπη της Μάνας Παναγιάς για τα παιδιά Της.
Περιμένουμε δε από την ίδια την κοπέλα που σώθηκε, να βγει και να διαδώσει αυτό που έζησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου