Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

ΥΠΑΤΙΟΣ ΠΑΤΜΑΝΟΓΛΟΥ: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ

Υπάτιος Πατμάνογλου...
Παρά το προσωπικό του δράμα, με την απώλεια της γυναίκας και του παιδιού του στο τραγικό τροχαίο της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας, ο Υπάτιος Πατμάνογλου απέδειξε για άλλη μία φορά το μεγαλείο της ψυχής του.
Ο άνθρωπος που βρήκε τη δύναμη να συγχωρέσει, ουσιαστικά, τον άνθρωπο που στάθηκε η αιτία να χάσει την οικογένειά του, επισκέφτηκε την Ασπασία, την νεαρή κοπέλα που πυροβολήθηκε από τον πατέρα της πριν λίγα χρόνια, προκειμένου να δώσει κουράγιο στην ίδια και την μητέρα της.
«Απλά υποκλίνεσαι στο μεγαλείο της ψυχής του» έγραψε η Σπυριδούλα Φατούρου, μητέρα της Ασπασίας για τον Υπάτιο Πατμάνογλου λίγο μετά την επίσκεψη του τελευταίου στο κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα.
Μάλιστα, παρέμεινε αρκετή ώρα στο δωμάτιο της Ασπασίας, έχοντας συνομιλία με την μητέρα του κοριτσιού, στην οποία μετέφερε τις συμβουλές και τα λόγια του πνευματικού του από τον οποίο και ο ίδιος αντλεί δύναμη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένεια της Ασπασίας δεν είναι η μοναδική που έχει επισκεφθεί το τελευταίο διάστημα ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο οποίος βοηθά με τον δικό του τρόπο ανθρώπους που βιώνουν μεγάλο και άδικο πόνο, όπως και ο ίδιος.
από ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου