Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Ένα συγκινητικό μήνυμα με "παραλήπτες" γονείς και παιδιά δημοσίευσε ο Τζον Τραβόλτα, γράφοντας όσα του έμαθε ο γιος του Τζετ, που θα συμπλήρωνε τα 23 χρόνια ζωής, στις 13 Ιανουαρίου...

"Ζήστε κάθε μέρα της ζωής σας, σαν να είναι η τελευταία. Γιατί μία μέρα θα είναι..."


Έχοντας βιώσει την απώλεια του 16χρονου γιου του, ο διάσημος ηθοποιός μιλά για όσα του έμαθε το να είναι πατέρας και για τη ζωή, που είναι πολύ σύντομη, για να μην δείχνεις στους πιο κοντινούς σου ανθρώπους, πόσο τους αγαπάς.



Ο Τζετ, που έπασχε από αυτισμό, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία 16 ετών, το 2009, όταν κατά τη διάρκεια κρίσης, χτύπησε το κεφάλι του στην μπανιέρα του ξενοδοχείου, όπου έμεναν κατά τη διάρκεια διακοπών τους στις Μπαχάμες.
Ο διάσημος ηθοποιός, αναπολώντας τις στιγμές που έζησε με τον γιο του, δημοσίευσε στο facebook ένα κείμενο, για τη σημασία του να δείχνει κανείς την αγάπη του προς τα πιο κοντινά του πρόσωπα.
"Λένε, ότι το πιο δύσκολο πράγμα στη ζωή, είναι να χάσεις τον γονιό σου. Τώρα, μπορώ να πω, ότι αυτό δεν είναι αλήθεια. Το πιο δύσκολο πράγμα, είναι να χάσεις το παιδί σου. Κάποιον, που μεγάλωσες και έβλεπες να εξελίσσεται κάθε μέρα. Κάποιον, στον οποίον εσύ έμαθες, πώς να μιλάει και να περπατάει. Κάποιον, στον οποίον έδειξες, πώς να αγαπάει. Είναι το χειρότερο πράγμα, που μπορεί να συμβεί σε κάποιον", έγραψε.
"Ο γιος μου πέθανε από μία κρίση. Μου έδινε τόση χαρά. Ήταν τα πάντα μου. Αυτά τα 16 χρόνια που ήμουν ο πατέρας του, μου έμαθε πώς να αγαπώ δίχως όρους. Πρέπει να σταματήσουμε και να είμαστε ευγνώμονες για τα παιδιά μας και τα παιδιά, να νιώθουν ευγνωμοσύνη για τους γονείς τους. Γιατί η ζωή είναι πολύ σύντομη".
"Αφιερώστε χρόνο για τους γονείς σας και οι γονείς, να αφιερώνουν χρόνο στα παιδιά τους. Να τους φέρεστε καλά. Γιατί μία μέρα, όταν θα κοιτάξετε πάνω από το κινητό σας τηλέφωνο, δεν θα είναι πλέον εκεί. Αυτό που έμαθα περισσότερο από όλα, είναι ότι πρέπει να ζείτε και να αγαπάτε την κάθε μέρα της ζωής σας, σαν να είναι η τελευταία. Γιατί, μία μέρα, θα είναι. Πάρτε τις ευκαιρίες σας και ζήστε τη ζωή. Πείτε σε αυτούς που αγαπάτε, ότι τους αγαπάτε κάθε μέρα. Μην παίρνετε καμία στιγμή ως δεδομένη. Η ζωή αξίζει, να τη ζήσετε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου