toixos
Η πιο συχνή κουβέντα, που λένε οι μεγάλοι στους μικρούς είναι 
«Να εκτιμάς ότι έχεις, 
γιατί άλλοι δεν έχουν τίποτα».
Ένα συγκινητικό βίντεο που έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό το ρητό, βγήκε στην δημοσιότητα και πραγματικά θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε την ζωή!
Ο σκηνοθέτης τοποθετεί δύο ανθρώπους σε κάθε πλάνο και εκείνοι απαντούν σχετικά με τα όνειρά τους,  χωρίς να βλέπει ο ένας τον άλλον.
Ένας τοίχος, δύο άνθρωποι αλλά διαφορετικές απαντήσεις σχετικά με το τι σημαίνει για αυτούς η λέξη «Ευτυχία» …
Οι υγιείς άνθρωποι μιλούν για συναρπαστικές διακοπές στα Ελληνικά νησιά, την σούπερ επιχείρηση, ή μια πολύ καλή θέση εργασίας στη Νέα Υόρκη.
Οι άνθρωποι που δίνουν τη μάχη τους με τον καρκίνο απο την άλλη, τα όνειρα τους είναι για πιο απλά πράγματα, αλλά για αυτούς, όχι και τόσο «δεδομένα».
Κάνουν συγκινητικές ευχές, όπως το να περπατήσουν, να μην υπάρχει καμία ασθένεια στον κόσμο, να απολαύσουν το θέαμα κάποιων λουλουδιών, ή να γνωρίζουν ότι οι οικογένειές τους, θα συνεχίσουν να ζουν χωρίς να ανησυχούν.
Η 12χρονη Κριστίνα πάσχει από λευχαιμία και λέει χαρακτηριστικά: 
«Αυτό που με κάνει να είμαι πιο ευτυχισμένη είναι ο αέρας να αγγίξει το πρόσωπό μου», κάνοντας την κοπέλα που κάθεται δίπλα της να ξεσπάσει σε κλάματα.
Αυτό το βίντεο, μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε, ότι αυτά που θεωρούμε εμείς δεδομένα για άλλους αποτελούν μία και μόνο ευχή.
Η ταινία έγινε από την Ένωση των Εφήβων, στην Ισπανία και στο τέλος του κλιπ το μήνυμα που μένει είναι: «Εκτιμάμε τα μικρά πράγματα. Γίνονται σημαντικά όταν τα χάσουμε».
ΚΕΙΜΕΝΟ: 
Δείτε το βίντεο: