Αποκαλύψεις φωτιά από την ερευνήτρια της Λέσχης Μπιλντερμπεργκ Cristina Martín Jiménez για την μία και «μοναδική θρησκεία» που θέλει να επιβάλει η αυτοκρατορία της Bilderberg και οι παγκόσμιες ελίτ.
Η ερευνήτρια σημειώνει πως μετά από αμέτρητες αποτυχημένες προσπάθειες εξάλειψης της θρησκείας από το πρόσωπο της γης, οι αφέντες του κόσμου επινόησαν μια άλλη στρατηγική που προέρχεται από αυτόν τον συλλογισμό: Αν δεν μπορούμε να καταστρέψουμε την πίστη των ανθρώπων, δημιουργούμε και πιστεύουμε τη δική μας θρησκεία, μια θρησκεία σχεδιασμένη και ελεγχόμενη από εμάς.
Οι κυρίαρχοι της εξουσίας το ξεκίνησαν από τον ΟΗΕ, υποστηρίζει η Χιμένεθ, και το βάπτισαν με το όνομα του χάρτη της γης, στον οποίο η οικολογία οδηγεί σε μια νέα παγκόσμια πνευματικότητα που σχεδιάστηκε στα “εργαστήρια” των masters του κόσμου.
Σύμφωνα με την Χιμένεθ περισσότεροι από τρεις θρησκευτικοί ηγέτες επιλέχθηκαν για να παράσχουν τη συμβουλή τους κατά τη διάρκεια της εκπόνησης του σχεδίου. Ωστόσο, κάποιοι από τους πιο διάσημους ήταν εκτός της κλήσης, μεταξύ τους, ο Δαλάι Λάμα.
Ο χάρτης της γης είναι ένα σύνολο από δόγματα, ένα μείγμα γνώσεων και νέων ιδεών ένα προϊόν μασονικό, απευθείας από τα εξελιγμένα “εργαστήρια”, λέει η ερευνήτρια.
Ο πρώην σοβιετικός πρόεδρος Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, μέλος της επιτροπής του χάρτη της γης και πρόεδρος του Διεθνούς Πράσινου Σταυρού, ήταν ο διευθυντής της σύνταξης και εποπτείας του τελικού κειμένου, το οποίο εγκρίθηκε τον Μάρτιο του 2000 από την Unesco στο Παρίσι. Ο Γκορμπατσόφ το όρισε ως » το μανιφέστο μιας νέας ηθικής για έναν νέο κόσμο, έναν δεκάλογο της νέας εποχής «. Και ο Γκορμπατσόφ συνέχισε, » θα αντικαταστήσουμε τις δέκα εντολές με τις αρχές που περιέχονται σε αυτό το γράμμα ή το Σύνταγμα της γης «.
Αυτή η νέα έννοια του κόσμου, αυτή η θρησκεία, ή μάλλον, παγκόσμια ψευδοθρησκεία θα ήταν η αντικατάσταση της οικουμενικής διακήρυξης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του έτους 1948. Ο Γκορμπατσόφ δήλωσε ακράδαντα ότι » Το Συμβούλιο ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών θα πρέπει να ενισχύσει τη νέα παγκόσμια τάξη ….. Τα Ηνωμένα Έθνη έχουν τα νόμιμα όπλα να το κάνουν. Ένας νέος κόσμος θα πρέπει να οικοδομηθεί με βάση ένα νέο σύστημα αξιών, φιλελεύθερων, κοινωνικών και δημοκρατικών. Η οικολογία είναι το κέντρο αυτού του νέου συστήματος αξιών που ενσωματώνονται στον χάρτη της γης και η παγκοσμιοποίηση πρέπει να είναι η έννοια στην οποία βασίζεται η επιτυχία του χάρτη της γης «.
Ο καθηγητής θεολογίας στο πανεπιστήμιο του Leuven (Βέλγιο), Επίσκοπος Michele Schooyans, συγγραφέας του βιβλίου “Το κρυμμένο πρόσωπο του ΟΗΕ”, και πρώην εκπρόσωπος του Βατικανού στα Ηνωμένα Έθνη, έχει ισχυριστεί ότι το οικολογικό ζήτημα αναπτύχθηκε στον χάρτη της γης ως ένα τέχνασμα, μια στρατηγική για να αποσπάσει την προσοχή από ένα πολύ σοβαρό θέμα: «θα μπούμε σε μια νέα πολιτιστική επανάσταση και οι ιδρυτικές αλήθειες του ΟΗΕ σχετικά με το ανθρωποκεντρική στον κόσμο είναι θεμελιώδεις».
Αυτό που θα πρέπει να μας προβληματίζει είναι αφενός η στενή σχέση του Οικουμενικού Πατριάρχη με την οικολογία, αφού ονομάζεται και “¨πράσινος” Πατριάρχης και αν γνωρίζει όλα τα παραπάνω που αναφέρει η ερευνήτρια και αφετέρου η πρωτοφανής περσινή παρουσία εκπροσώπου του Βατικανού στην συνεδρίαση της περιβόητης Λέσχης.
Ο χάρτης υπερασπίζεται τη δημιουργία «μιας νέας μοναδικής παγκόσμιας θρησκείας, η οποία θα περιλαμβάνει άμεσα την απαγόρευση προσηλυτισμού σε όλες τις άλλες θρησκείες».
Η Χιμένεθ τονίζει πως “δεν έχει υπάρξει αυτοκρατορία που να μην έχει τη δική της θρησκεία. Και η αυτοκρατορία της Bilderberg δεν θα ήταν αλλιώς. Αλλά η δική της είναι μια θρησκεία που οδηγεί το ανθρώπινο ον να νιώθει χαμένος στην απεραντοσύνη ενός πλανήτη που κινείται, ενός πλανήτη χωρίς ψυχή όπου ένα δέντρο είναι πιο σημαντικό από ένα ανθρώπινο ον”.
To σκεπτικό της έρχεται να συμπληρώσει ο Juan Soto Ivars του blogs.elconfidencial.com
Και συνεχίζει: Σε συνδυασμό με τον περιβαλλοντισμό που αποτελεί τον έναν πυλώνα της νέας θρησκείας έχει αρχίσει να διοχετεύεται σε δίκτυα και μέσα ενημέρωσης μια ενέργεια που αναδεύτηκε επίσης το 2015, όταν ξεκίνησε ο νέος μαζικός φεμινισμός, ικανός να γεμίσει δρόμους, να αναγκάσει σε εκλογικές συζητήσεις και να γεμίσει τις σελίδες του τύπου και τις τηλεοπτικές ώρες. Η διαδικασία που μετέτρεψε το φεμινισμό σε θεσμική στάση άρχισε με την ανάδευση αυτής της σημαίας εκ μέρους των αριστερών κομμάτων.
Σημειώνει δε την μέγιστη συνεισφορά στην εξάπλωση αυτής της τάσης τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
“Από ακαδημαϊκούς και ψηφιακούς ακτιβιστές, από άρθρα σε μικροσκοπικά μέσα ενημέρωσης και περιοδικά αποκλειστικά αφιερωμένα στο θέμα, προέκυψε ένας λόγος που χρησιμοποιήθηκε κατόπιν από περισσότερα μέσα μαζικής ενημέρωσης και με αυξανόμενη δημοτικότητα” λέει η ίδια εξηγώντας πως οικοδομήθηκε η νέα τάση.
Πυλώνες αυτής της θεσμικής στάση, όπως την ονομάζει, ήταν κόμματα όπως οι Podemos αλλά και ακτιβιστές στα κακώς ονομαζόμενα «δημοτικά συμβούλια της αλλαγής».
Από το 2015 έως το 2019, λέει , βομβαρδιστήκαμε με “ειδήσεις” και “αναλύσεις” για το κατά πόσο οι γυναίκες αντιμετωπίζουν κινδύνους για δολοφονία ή βιασμό. Θυμηθείτε τα γεγονότα του 2017 που σόκαραν τον πλανήτη στην Κολωνία μετά από μαζικές σεξουαλικές επιθέσεις την παραμονή Πρωτοχρονιάς. Αν και το κατά πόσον συνέβησαν όντως αυτά τα γεγονότα ή απλά …διαδόθηκαν με αυτόν τον τρόπο είναι εξίσου μεγάλη συζήτηση!
Ο φεμινισμός λοιπόν βρέθηκε στο επίκεντρο. Τα μέσα ενημέρωσης χρειάζονται πάντα μια αφορμή που δημιουργεί κίνημα και οι πολιτικοί μια σταυροφορία για να πουληθούν ως το φράγμα που χωρίζει τον πολιτισμό από τη βαρβαρότητα.
Και φτάνουμε σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Οικολογία και φεμινισμός πακέτο σε ένα νέο άφθαρτο πρόσωπο….
Το γεγονός ότι, μέσα σε λίγες εβδομάδες, έχουν εμφανιστεί δύο βιβλία με φόντο την νεαρή ακτιβίστρια Greta Thunberg, έναν χαρακτήρα που μόλις πριν από ένα χρόνο ήταν εντελώς άγνωστη, χαρακτηρίζεται από τον Ivars ως απογοητευτικό.
“Η ευελιξία της εκδοτικής βιομηχανίας αποτελεί κατάλληλο σύμπτωμα για τη θέσπιση πιθανών μελλοντικών κατευθυντήριων γραμμών. Πιστεύω ότι ο περιβαλλοντισμός πρόκειται να μας δώσει το επόμενο 15-M (κίνημα κατά της λιτότητας στην Ισπανία, που αναφέρεται επίσης ως Κίνημα 15 Μ από το ισπανικό: Movimiento 15-M) ή το επόμενο #MeToo (κίνημα κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης γυναικών). Οι μηχανισμοί κινούνται μέσα στα μέσα. Μερικοί ευκίνητοι και ευέλικτοι χαρακτήρες αλλάζουν ήδη τη στρατηγική τους για να πουληθούν. Ο οικοφεμινισμός φαίνεται να είναι ο τέλειος συνδυασμός μεταξύ της «ορμής» του 2015 και της «ορμής» 2020.
Υπάρχει, ωστόσο, μια βασική διαφορά μεταξύ των κινήσεων κατά της επισφάλειας αυτού του κινήματος ενάντια στην παγκόσμια καταστροφή του κλίματος . Τα πρώτα δύο κινήματα (15-Μ & ΜeToo) υπερασπίστηκαν τα δικαιώματα των φτωχών και των γυναικών, δηλαδή τμημάτων του πληθυσμού, ενώ ο περιβαλλοντισμός υπερασπίζεται την επιβίωση του είδους μας. Θα ήταν δελεαστικό να φανταστούμε τον περιβαλλοντισμό ως σταυροφορία, που, τελικά, θα μπορούσε να ενώσει ανθρώπους με διαφορετικές ιδεολογικές ευαισθησίες κάτω από την ίδια σημαία, ανεξάρτητα από ποιος κεφαλαιοποιεί την ηγεσία”
Σύμφωνα με τον Ivars ο περιβαλλοντισμός θα είναι η επόμενη σταυροφορία. Οι λόγοι δύο: ο πρώτος είναι οικονομικός και ο δεύτερος εξηγείται από την κλασική λειτουργία όλων των κοινωνικών κινημάτων που έχουν αριστερή βάση..
Ο αναλυτής σημειώνει πως υπάρχει και η βάση για την ανάτπυξη αυτής της σταυροφορίας αφού ο καταναλωτικός καπιταλισμός δημιούργησε τόσο πολλά σκουπίδια και τόσο πολύ CO2 που έθεσε τον πλανήτη σε έναν επείγοντα και ίσως μη αναστρέψιμο κίνδυνο.
“Υπάρχει αρκετό επιστημονικό υλικό για να απομακρυνθούν εκείνοι που αμφισβητούν τον κίνδυνο” εκτιμάει και προσθέτει πως “ο περιβαλλοντισμός που έρχεται δεν θα είναι μια κοινή αιτία, αλλά ένα νέο σενάριο για αντιπαράθεση”.
Ο Ivars καταλήγει εκτιμώντας πως “είναι προβλέψιμο ότι η εκδοχή του περιβαλλοντισμού που καταλήγει να επιβληθεί στις πολιτικές και τις εκπομπές των μέσων ενημέρωσης θα καταλήξει να είναι εξτρεμιστική και πολιτισμική. Δηλαδή: ένας διαισθητικός και πολωμένος οικολογισμός. Ένα ωραίο κοστούμι «prêt-a-porter» για να ντύσει τους επόμενους ήρωες σταυροφόρων, που θα σκεφτούν το προσωπικό τους όφελος και θα ζήσουν, όπως πάντα, για να αποδείξουν σε αιρετικούς.”
http://yiorgosthalassis.blogspot.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου