Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014






Δόξα Τω Θεώ καλύτερα με το Λεωνίδα, καλύτερα με τη Μαρία, συνεχίζουμε και εμείς τον αγώνα με την προσευχή και το κεράκι μας. Παίρνω το θάρρος να ζητήσω την προσευχή μας και για κάποιους άλλους αδελφούς μας:

- Το Γεώργιο (75 ετών περίπου - πολύ "γλυκός" άνθρωπος...) που βρίσκεται στην εντατική, με αιμάτωμα στον εγκέφαλο. Η κατάσταση κρίσιμη.
- Την αδερφή μας (δεν θα'χετε ξανακούσει τέτοιο όνομα...) Μεργκιζιά: Ένας εξαιρετικός άνθρωπος που τελευταία έπρεπε να διαχειριστεί πολλά δυσάρεστα γεγονότα. Η υγεία της έχει κλονιστεί και είναι υπό ιατρική παρακολούθηση. Δεν θυμάται, επικοινωνεί δύσκολα ακόμα και με τους δικούς της ανθρώπους, δυσκολεύεται στην καθημερινότητά της. Αυτές τις άγιες μέρες, ένα φως φαίνεται να δίνει ελπίδες...
-Την Αναστασία. Κυρίως από τον περασμένο Αύγουστο, αγωνίζεται πολύ.

"Καλά Χριστούγεννα" σε όλους. Καλή και ευλογημένη χρονιά να έχουμε.



Ευχαριστώ


Μαρία


Σχόλιο αμφοτεροδέξιου:
θα πάρω & γω το θάρρος/σχεδόν θράσος 
(το'χω ξαναπάρει άλλωστε & θα το ξανα-ματακάνω όποτε χρειαστεί... - με ξέρετε άλλωστε πια!)
για να σας προτρέψω να ρίξετε 1 ματιά προς τα πάνω & να στείλετε όλοι από 1 μονάχα,αλλά έμπονο & παρακαλεστικό, "Κύριε ελέησον" για ετούτην εδώ τη Μαρία, που παρακαλεί για τους άλλους & όχι για τον εαυτό της...
Είναι με τον Γ... της πολύ καλά,αλλά έχει ένα ιδιαίτερο πρόβλημα υγείας,που δεν γνωρίζουμε ακόμα πόσο σοβαρό μπορεί να αποδειχθεί.
Τώρα είναι λοιπόν η ώρα να ξαναπάρουμε το "όπλο" μας...
Μία ευχή για (άλλη μια...) Μαρία,λοιπόν ( πολύ δικός μου άνθρωπος...)
Σας ευχαριστώ,αμφοτεροδέξια αδέλφια & πάλι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου