Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου 2014

Απίθανη δουλειά από τον (μαθητή μας...) Παύλο Τριποδάκη το ντοκιμαντέρ "Our Olympic Team 2014" σε HD!!! (Και ταυτόχρονα ένας έλεγχος για εμάς!"Δασκάλε",σκέψου καλύτερα,πριν σου "ξεφύγει" ξανά εκείνο το : "Τι θα κάνει,Θεέ μου, στη ζωή του αυτό το παιδί;;;" - Να, "δασκαλάκο", τι μπορεί να κάνει...Μπράβο,βρε Παύλε!!!)Ο Παύλος Τριποδάκης παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ "Our Olympic Team 2014″. Πρόκειται για μία αξιόλογη δουλειά, η οποία προβάλλει τους αθλητές της Ελληνικής Χιονοδρομίας που έλαβαν μέρος στη Χειμερινή Ολυμπιάδα στο Sochi, καθώς και την ιστορία της Ελληνικής χιονοδρομίας.


Η ταινία «Our Olympic Team 2014″ μας γνωρίζει τους αθλητές της Ελληνικής Χιονοδρομίας που λαμβάνουν τώρα μέρος στο Sochi και όχι μόνο.
Πρόκειται για μια ευκαιρία όλων των θεατών να ταυτιστούν με τα παιδιά που θα περπατήσουν πρώτοι στον διάδρομο του Ολυμπιακού Σταδίου στην Ρωσία.
Η μουσική της είναι πανέμορφη και φυσικά δεν στερείτε και τον Βαγγέλη, αφού έδωσε με χαρά την μουσική του για να την εμπλουτίσει με το Conquest of Paradise υπό την εκτέλεση του Βασίλη Σαλέα.
Ο Παύλος Τριποδάκης ως πρώην μέλος της Εθνικής Ομάδας Σκι είναι αυτός που ξεκινά το ταξίδι του με μια κάμερα από την πλατεία Συντάγματος μέχρι τις Άλπεις για να γνωρίσει όλη την Ελληνική ομάδα.
Η δυσκολία των ημερών μας δεν λείπουν και από την Ελληνική Χιονοδρομία, όμως το πνεύμα των παιδιών προσπερνά το πρόβλημα και χαμογελά.
Our Olympic Team 2014

Αξίζει να το δείτε!

https://www.youtube.com/watch?v=L_QjxWN2M9E

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου