Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Ποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος-ΠΟΕ: Δεν επιθυμούμε καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή! - Ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι την τελική δικαίωση...(by Andreas Xaniwths.-)

Ανακοίνωση από τη Ποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος (ΠΟΕ):
"Εμείς, οι απόγονοι των θυμάτων της Γενοκτονίας, που βιώσαμε τη γενοκτονική πολιτική του κεμαλισμού, που αποτέλεσε το πρελούδιο του ναζισμού, καταδικάζουμε το χθεσινό αποτρόπαιο συμβάν και καταγγέλλουμε τη σχεδιασμένη και σκόπιμη προβοκάτσια που επισκίασε την συγκέντρωσή μας.
Ταυτόχρονα δηλώνουμε ρητά, πως ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ την παρουσία των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγής, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, καθώς δεν είναι δυνατόν, ως θύματα γενοκτονίας, να επιτρέπουμε τον οποιοδήποτε συσχετισμό με οπαδούς του Ναζισμού.
Τονίζουμε, απευθυνόμενοι προς όλους τους πολιτικούς χώρους, ότι το ζήτημα της αναγνώρισης της Γενοκτονίας δεν προσφέρεται για μικροκομματικες και μικροπολιτικές σκοπιμότητες, ούτε μπορεί να αποτελεί προϊόν πολιτικής εκμετάλλευσης"
e-Pontos.gr | Ποντιακά νέα με ειδήσεις από τον Πόντο και όλο τον κόσμο. Η εφημερίδα με όλα τα Ποντιακά νέα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, ενδιαφέροντα…
EPONTOS.BLOGSPOT.COM|ΑΠΟ WWW.E-PONTOS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου