Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Απίστευτη πρόκληση των ομοφυλόφιλων... "Εάν ψάχνετε μεταφυσική στήριξη και ερμηνεία της διαστροφής σας, δεν προσφέρεται ο Χριστός. Διαλέξτε κάτι άλλο..."

Απίστευτη πρόκληση των ομοφυλόφιλων: Ο Εσταυρωμένος και το Ευαγγέλιο στην αφίσα της παρέλασης της Θεσσαλονίκης...

"Δε θα ασχολούμουν περισσότερο με τους ομοφυλόφιλους εάν αυτοί παρέμεναν στο χώρο της Εκκλησίας και πάλευαν να διορθώσουν το πάθος τους όπως κι ο κάθε ένας χριστιανός παλεύει τα προσωπικά του πάθη. Η Εκκλησία είναι θεραπευτήριο και δε διώχνει τους ασθενείς αλλά τους περιθάλπει. Όλοι οι άνθρωποι είμαστε αμαρτωλοί, μόνο ο Χριστός είναι αναμάρτητος..."

Anastasios Athanasios Tasos




Η Πανθρησκεία και ο Πανσεξουαλισμός είναι οι δύο όψεις του νομίσματος του Οικουμενισμού.
Αν και ψευδώς διαδίδεται η ανεκτικότητα στο "διαφορετικό" ως χαρακτηριστικό της Νέας Τάξης Πραγμάτων, η πραγματικότητα είναι εντελώς αντίθετη. Σκοπός τους είναι η ομογενοποίηση των ανθρώπων και η μετατροπή τους σε άβουλα, υπάκουα όντα, κάτω από Μία Κυβέρνηση, με το ίδιο νόμισμα, με μία, κοινή και υποβαθμισμένη γλώσσα και πολιτισμό, με Μία θρησκεία, με Ένα φύλο..
Δε θα ασχολούμουν περισσότερο με τους ομοφυλόφιλους εάν αυτοί παρέμεναν στο χώρο της Εκκλησίας και πάλευαν να διορθώσουν το πάθος τους όπως κι ο κάθε ένας χριστιανός παλεύει τα προσωπικά του πάθη. Η Εκκλησία είναι θεραπευτήριο και δε διώχνει τους ασθενείς αλλά τους περιθάλπει. Όλοι οι άνθρωποι είμαστε αμαρτωλοί, μόνο ο Χριστός είναι αναμάρτητος.
Οι χριστοφοβικοί δαιμονόπληκτοι λομπίστες LGBTQ όμως, δεν αρκούνται μόνο στην ικανοποίηση των παθών τους και στην διατυμπάνιση αυτών, αλλά επιχειρούν πλέον να διαστρέψουν και την χριστιανική Πίστη ώστε να θεωρείται ότι η σαρκολατρία είναι το θέλημα του Θεού. Προχώρησαν δηλαδή στον σφετερισμό του Λόγου του Θεού και πέρασαν στα όρια της Αίρεσης.
Ο Χριστός σταυρώθηκε για τις αμαρτίες μας και η ομοφυλοφιλία είναι μία από αυτές. Ο Χριστός δεν σταυρώθηκε για να αμαρτήσουμε αλλά επειδή αμαρτήσαμε, για να μας εξαγοράσει από την αμαρτία κι όχι να παρατείνει την παραμονή μας στη φυλακή της.
Ελεύθερος άνθρωπος δεν είναι αυτός που επιλέγει αφέντη να ικανοποιήσει τα πάθη του, αλλά αυτός που ταυτίζει το αυτεξούσιό του με το Θέλημα του Θεού.
Εάν ψάχνετε μεταφυσική στήριξη και ερμηνεία της διαστροφής σας, δεν προσφέρεται ο Χριστός. Διαλέξτε κάτι άλλο.


http://ekklisiaonline.gr/…/13698-apistefti-proklisi-ton-omo…


by  Anastasios Athanasios Tasos

σχόλιο αμφ:
Έχουμε ξαναπεί...Εμμονή ή κακίες με κανέναν
δεν έχουμε! Άλλωστε, ο καθένας από εμάς έχει "τα χάλια του"...Και μάλιστα,αδιόρθωτα!
Μα, όταν "επιβάλλεται" σε μας και, 
κυρίως στα παιδιά μας
μια θέση ή στάση ζωής "με το στανιό", 
τότε θ΄αντιδράσουμε!
Την συνολική μας θέση για το θέμα, έχουμε στο παρελθόν εκφράσει στο σοκαριστικό για όλους μας τραγούδι "take me to church..." 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου