Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Δυο αθλητικοί δημοσιογράφοι πηγαίνουν για 10 μέρες σε Μιλγουόκι και Σικάγο. "Αποστολή" τους να καταγράψουν προπονήσεις,αγώνες και στιγμές με τον καλύτερο αυτή τη στιγμή παίκτη του NBA, Αντετοκούμπο...Εκεί προς το τέλος,όμως, γνωρίζονται, εκτός του Αντετοκούμπο, και με τον...Γιάννη...Διαβάστε την τελευταία παράγραφο της ανταπόκρισής τους, πριν την επιστροφή τους πίσω στην Ελλάδα...~

ΗΠΑ ήταν και… πάνε!
"...Αν θα έπρεπε να διαλέξω μόνο μία στιγμή από όλο το ταξίδι για να θυμάμαι, αυτή θα ήταν η συγκλονιστική συνέντευξη του #34 στον Αντώνη. 
Αυτά τα 20 λεπτά, μόνοι μας μέσα στο προπονητικό κέντρο των Μπακς, όπου ο Αντετοκούνμπο έγινε Γιάννης και μας έμαθε ότι τα εκατομμύρια δεν αποτελούν εγγύηση… %$#παιδισμού. 
(σημ."αμφ.": Στο τελευταίο του συμβόλαιο, πριν λίγο καιρό, υπέγραψε με τους Bucks για 4 ακόμα χρόνια με ... 100 εκατ. "ψωροδολλάρια"...Και στα 26 του,υγιής 1α Ο Θεός, και πάλι "ελεύθερος" ~ free agent...)
Ήταν σ’ αυτά τα 20 λεπτά, που ένιωσα περήφανος για την ελληνική σημαία που κρεμόταν στον τοίχο του training center μπροστά μου. 
Γιατί ήξερα εκείνη τη στιγμή, ότι μπορεί ως χώρα να κάνουμε τα τελευταία χρόνια ό,τι μπορούμε για να ντροπιαστούμε, όμως σε μία πόλη μέσα στα χιόνια του Γουισκόνσιν, εξαιτίας αυτού του παιδιού, κάποιοι εκατοντάδες χιλιάδες ξένοι θα ακούν Ελλάδα και θα χαμογελάνε…"

~ Επισήμανση "αμφ.":
Πέραν τούτου του μικρού αποσπάσματος ,
που (για αδιευκρίνιστους μάλλον λόγους...) 
θελήσαμε να μοιραστούμε μαζί σας,
αν θέλει κάποιος, μπορεί να διαβάσει ολόκληρο το άρθρο, εδώ...
ή ακόμα και να δει παραπάνω Yannis στο βίντεο,εδώ!!! και εδώ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου