Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

~ Μια ταινία για τη Βόρειο Ήπειρο και τους αδελφούς μας εκεί...(Από ποιον άλλον; Από τον Παύλο Τριποδάκη...Μια νέα εκπληκτική παραγωγή!!! Πότε θα σταματήσει να μας εκπλήσσει;;;)

Αγαπητοί φίλοι, 

Είμαι ο Παύλος Τριποδάκης, σκηνοθέτης/ σεναριογράφος και θέλω με πολύ χαρά να σας ανακοινώσω τα ευχάριστα! 
Φωτογραφία του Pavlos Tripodakis Filmography.

Η Δημοκρατική Ένωση Ελληνικής Μειονότητας Βορείου Ηπείρου ΔΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ,  μου ανέθεσε επίσημα, μετά την θετική απόφαση του συμβουλίου της, την διεκπεραίωση της οπτικοακουστικής ταινίας που θα μιλά για την ιστορία, την σημασία και την επικαιρότητα της Βορείου Ηπείρου. 

Την περασμένη βδομάδα ο Πρόεδρος της Ομόνοιας κύριος Λεωνίδας Παππάς, μου προώθησε τον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό που δημιουργήθηκε αποκλειστικά και μόνο για την ταινία. 

Έτσι από σήμερα θα μπορούν όλοι να βλέπουν διαδικτυακά το δείγμα της ταινίας που έφτιαξα και όσοι ευαισθητοποιούνται με το θέμα θα μπορούν να ενισχύσουν την προσπάθειά μας συνεισφέροντας στον παρακάτω λογαριασμό και προωθώντας το παρόν email σε τρίτους. 

Βοηθήστε να διεκπεραιώσουμε το όραμά μας που ως σκοπό θα έχει την συγκίνηση όλων μας, την έμπνευση, την αναζωογόνηση του εθνικού φρονήματος και την συμπαράσταση στους αδελφούς μας Βορειοηπειρώτες. 

Στην περίπτωση που μαζευτούν παραπάνω χρήματα από τον λογικό προϋπολογισμό που κυμαίνεται στις 10000 με 12.000 ευρώ θα γίνουν δυο ενέργειες. Αν είναι λίγα παραπάνω θα χρησιμοποιηθούν για την ποιοτικότερη παραγωγή, αν είναι πολλά παραπάνω θα χρησιμοποιηθούν για δεύτερη ταινία. 

Στην περίπτωση που μαζευτούν λιγότερα από 10.000 ευρώ, η ΔΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ θα φροντίσει για την βέβαιη παραγωγή της ταινίας. 

Η ΤΑΙΝΙΑ: 

https://vimeo.com/201916126
vimeo.com
Ο ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 359/ 003370-78 IBAN…

Ο ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ:  359/ 003370-78

IBAN Λογαριασμού: GR64 0110 3590 0000 3590 0337 078

ΚΩΔΙΚΟΣ SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ - BIC: ETHNGRAA

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ,  ΔΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ


Με τιμή, 
Παύλος Τριποδάκης

~ Όποιος θέλει να θυμηθεί πως είναι να εμπνέεσαι από την ουσία της παραδόσεως ας πάει μια βόλτα στην Βόρειο Ήπειρο. Αν σας αρέσει το παραπάνω βίντεο να το κοινοποιήσετε γιατί οι φίλοι μας οι Βορειοηπειρώτες μας αγαπάνε παραπάνω από ότι εμείς αυτούς...


-- 
by Χαράλαμπος Αθανασούλας
(Μέσω Θάνου Αθ.)
Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...