Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

"...Εννοείται ότι προσωπικά την Μεγάλη Πέμπτη ΔΕΝ θα πάω στο γήπεδο..."

 "...Η θέση μου και νομίζω η θέση όλων των φιλάθλων εκείνη την ημέρα δεν είναι στα γήπεδα αλλά δίπλα στον Εσταυρωμένο ζητώντας το έλεός Του"....


(Σχόλιο ανακούφισης από τον "αμφοτεροδέξιο":
Ευτυχώς, υπάρχουν ακόμα στον Ελληνικό Αθλητισμό τέτοιοι Άνθρωποι...)

Αποτέλεσμα εικόνας για Προμηθέα, Βαγγέλης Λιόλιος
Ο Βαγγέλης Λιόλιος με δήλωση του αντιτάχθηκε στον προγραμματισμό του ΕΣΑΚΕ με αφορμή την πλήρη αγωνιστική την Μ. Πέμπτη.

Αναλυτικά ο ιδιοκτήτης του Προμηθέα ανέφερε, «Από την ημέρα του ορισμού διεξαγωγής της τελευταίας αγωνιστικής την Μεγάλη Πέμπτη εκφράσαμε στον ΕΣΑΚΕ την αντίθεσή μας  για την ύπαρξη αγωνιστική δράσης την συγκεκριμένη ημέρα. Προσωπικά το θεωρώ ντροπή. Έχουμε χάσει το μέτρο.

Δεν είναι δυνατόν ο Θεάνθρωπος να είναι στο Σταυρό και εμείς να παίζουμε μπάσκετ. Είμαστε ένα Ορθόδοξο κράτος με το 95% των πολιτών να είναι βαπτισμένοι Χριστιανοί. Το θεωρώ πρόκληση να παίζουμε μπάσκετ τη Μεγάλη Πέμπτη το απόγευμα και ο κόσμος να φωνάζει ή να πανηγυρίζει ή να βρίζει  τη στιγμή που ο Πατέρας όλων μας αφήνει τη τελευταία του πνοή πάνω στο Σταυρό.

Σέβομαι απόλυτα τον ΕΣΑΚΕ και τις δημοκρατικές διαδικασίες αλλά αν ήταν στο χέρι μου δεν θα άφηνα την ομάδα να κατέβει στο γήπεδο κι ας μηδενιζόταν κι ας χάναμε το στόχο των play-off.  Άλλωστε υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μας από τα play-off.

Όμως επειδή αυτό θα δημιουργούσε τεράστιο θέμα με την υπόθεση παραμονή και αθέμιτο ανταγωνισμό σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες δεν πρόκειται να το κάνουμε.

Εννοείται ότι προσωπικά την Μεγάλη Πέμπτη ΔΕΝ θα πάω στο γήπεδο. Η θέση μου και νομίζω η θέση όλων των φιλάθλων εκείνη την ημέρα δεν είναι στα γήπεδα αλλά δίπλα στον Εσταυρωμένο ζητώντας το έλεός Του».

http://asp-promitheas.gr/
Πηγή:www.gazzetta.gr

~ ΣΧΟΛΙΟ:
Εχουν βάλει ημιτελικό κυπέλλου ποδοσφαίρου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ και αγώνες πρωταθλήματος μπάσκετ 
ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ !!!
Νομίζω πρέπει να στείλουμε emails στις δύο ομοσπονδίες (epo.gresake.gr). 
Είναι απαράδεκτο. 
Όπως τα λέει ο Πρόεδρος του Προμηθέα.

Γεώργιος Σταμούλης
Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...