Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

~ Με την Αικατερίνη, τον Αλέξανδρο, τον Ευάγγελο, την Αποστολία και τ΄άλλα "παιδιά"...

1) Καλησπέρα σας,​

μαζί με την Αικατερίνη, που ξεκινάει χημειοθεραπείες αυτή την Παρασκευή, την Ελένη, την Αποστολία, τον Κωνσταντίνο, τον Αχιλλέα και τους άλλους αδελφούς μας από τις αναρτήσεις, να βάλουμε στις προσευχές μας και τον Αλέξανδρο. Πριν λίγες μέρες εισήχθη στο νοσοκομείο με όγκο στην περιοχή του λαιμού.

Με αγάπη

Μαρία

2) Ευάγγελος: προσευχή για έναν συνάνθρωπό μας με σύνδρομο Down

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή

Ο Ευάγγελος αύριο το πρωί μαζί με την μητέρα του θα περάσουν από επιτροπή που θα επανεξετάσει το ζήτημα του ποσοστού αναπηρίας του. Ο αδερφός μας έχει σύνδρομο Down και άλλες ασθένειες που του δίνουν κανονικά πάνω από 80% αναπηρία. Ας ευχηθούμε η επιτροπή να συμπεριφερθεί ανθρώπινα και αναγνωρίσει το σωστό ποσοστό αναπηρίας, ώστε να μην έρθει σε δύσκολη θέση η οικογένεια. Ας ευχηθούμε ο Θεός να ενδυναμώσει την μητέρα του Ευαγγέλου η οποία στηρίζει το παιδί της με αυτοθυσία επί δεκαετίες!

Ας μην ξεχνάμε ότι η προσευχή για τους αδελφούς μας είναι ίσως η καλύτερη μορφή ελεημοσύνης. Δεν απαιτεί χρήματα, απαιτεί όμως καλή διάθεση και αγάπη για τον συνάνθρωπο που είναι πρακτικά δείγμα τήρησης της πρώτης εντολής, δηλ. της αγάπης προς τον Θεό. (Ματθ. κβ', 37-39)

Και παρακαλώ ΜΗΝ ξεχνάτε την Ευφροσύνη, την Κωνσταντία, την Αποστολία και τα υπόλοιπα αδέρφια μας:

κλικ στην ετικέταΔημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...