Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

~ "Προσωπικά μου φταίει η ζέστη. Ο Βούτσης -προφανώς- έχει κλιματιστικό, οπότε του φταίει η Ορθοδοξία..." Έλενα



Αποτέλεσμα εικόνας για Δεν μπορεί αυτή η Ελλάδα να είναι η Ελλάδα του Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια και του Ελλάς, Ελλήνων, Χριστιανών
Προσωπικά μου φταίει η ζέστη.
Ο Βούτσης -προφανώς- έχει κλιματιστικό οπότε του φταίει η Ορθοδοξία εξ'ου και η δήλωσή του πως 
"~ Και γιατί δεν μπορεί; Επειδή κάποτε οι δικτάτορες το πήραν αυτό ως σλόγκαν, ακυρώθηκε η αξία της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας;
Δηλαδή θα πρέπει να σβήσουμε και τον ήλιο διότι αφού φώτιζε και στην επταετία, πώς τολμά και ανατέλλει εν μέσω ...δημοκρατίας;
Και δηλαδή επιτρέπεται το κάθε ψυχανώμαλο ως δήθεν προβληματισμός και οι σταθερές αξίες απορρίπτονται;"

Φυσικά καθένας μπορεί να έχει τις απόψεις του αλλά αυτές είναι προσωπικές και όχι επί συνόλου πληθυσμού αφοριστικές και δίκην καθεστωτικών επιταγών, όπως ετούτες του προέδρου της Βουλής.

"Δεν υπάρχουν Ορθόδοξοι λαοί", είπε επίσης ο Βούτσης (αγενής δεν είμαι αλλά ψέμματα δεν λέω γι΄αυτό και παραλείπω το "κύριος" ) και συμπλήρωσε: 
"Είμαστε από τους πιο ομογενοποιημένους θρησκευτικά. Δεν είμαστε λαός ορθόδοξος".Ορθόδοξοι λαοί υπάρχουν κι' εμείς είμαστε ένας από αυτούς καθώς το 97% των Ελλήνων είναι χριστιανοί Ορθόδοξοι.
Όσο για το "ομογενοποιημένος" εγώ το αναγνωρίζω ως όρο επί χυλού που προήλθε από ένα ακριβό μπλέντερ και κανένα υλικό δεν ξεχωρίζει αλλά όχι ως χαρακτηρισμό λαού. 
Δεν είμαστε άμορφη μάζα και τα.... "υλικά" που ενοχλούν τους ισοπεδωτές παραμένουν διακριτά και είναι αυτά που κρατούν ακόμη ζωντανή την εθνική μας ευγένεια και αρχοντιά αλλά και οδηγούν τα βήματά μας στις απογευματινές παρακλήσεις του Δεκαπενταύγουστου.
Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των λαών είναι αυτά που κάνουν τους ανθρώπους να υπερασπίζονται Θερμοπύλες και γιαυτό ενοχλούν τους μαζοποιητές των εθνών που ντύνουν τις φασίζουσες συμπεριφορές με λόγια "προόδου", για να αποκοιμίσουν τις μάζες και να τις καθυποτάξουν.
Αυτή είναι μια παλιά και γνωστή ιστορία και στον αντίποδα η λέξη και (κυρίως) η πράξη είναι ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου