Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Στηρίζουμε το «Δίκτυο Στήριξης Φυλακισμένων και Αποφυλακισμένων Γυναικών»...

Screen Shot 2017-10-15 at 22.29.35
Screen Shot 2017-10-22 at 19.17.35
6η Έκθεση Ορθόδοξου Χριστιανικού Βιβλίου
και Μοναστηριακών Προϊόντων

Στηρίζουμε το «Δίκτυο Στήριξης Φυλακισμένων και Αποφυλακισμένων Γυναικών» και στην είσοδο της έκθεσης συγκεντρώνουμε προϊόντα

***
Οι εκδόσεις Εν Πλω, με κύριο στόχο την προβολή και τη διάδοση του ποιοτικού βιβλίου, διοργανώνουν Έκθεση Ορθόδοξου Χριστιανικού Βιβλίου και Μοναστηριακών Προϊόντων, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, από την Παρασκευή 3 μέχρι και την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, με μια μεγάλη ποικιλία τίτλων ορθόδοξης πνευματικότητας σε συνεργασία με πολλούς εκδοτικούς οίκους και μοναστήρια. 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Φέτος στηρίζουμε το «Δίκτυο Στήριξης Φυλακισμένων και Αποφυλακισμένων Γυναικών» και στην είσοδο της έκθεσης συγκεντρώνουμε προϊόντα για: 
1) Τα σχολεία (ΣΔΕ και Δημοτικό) 
Φωτοτυπικό χαρτί Α4, τετράδια, στυλό, μαρκαδόρους για άσπρο πίνακα, σφουγγάρια για άσπρο πίνακα, χαρτιά κανσόν σε διάφορα χρώματα, συσκευή πλαστικοποίησης εγγράφων, υλικά πλαστικοποίησης. 
2) Το εργαστήριο κοσμημάτων σχολείου 
Ελαστική πετονιά, κέρινα κορδόνια σε διάφορα χρώματα, κορδόνια χοντρά, κορδέλες σε διάφορα χρώματα, αλυσίδες σε διάφορα σχέδια και μεγέθη, χάντρες σε διάφορα χρώματα και μεγέθη, μεταλλικά στοιχεία σε διάφορα σχέδια και μεγέθη, κουμπώματα σε διάφορα μεγέθη, 3 σετ εργαλείων για κατασκευή κοσμημάτων (πενσάκι-μυτοτσίμπιδο-κοφτάκι). 
3) Το εργαστήριο ζωγραφικής 
Καμβάδες, χαρτόνια κουσέ 50 Χ60, πινέλα για καμβά σε διάφορα μεγέθη, ακρυλικά χρώματα σε σωληνάρια, λαδοπαστέλ, ξυλομπογιές ακουαρέλας, μολύβια 6Β, μολύβια 2Β, γόμες σχεδίου. 
4) Το κατάστημα κράτησης 
Σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, αποσμητικά.

Σάββατο 4 Νοεμβρίου, 1:00μμ

Παρουσίαση του έργου της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας, 
«Το Δίκτυο Στήριξης Φυλακισμένων και Αποφυλακισμένων Γυναικών».
Ομιλητές:
Κλήμης Πυρουνάκης, Καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης, Ιδρυτής και Συντονιστής των δράσεων του «Δικτύου Στήριξης Φυλακισμένων και Αποφυλακισμένων Γυναικών». 
Καίτη Κουλλιά, Τραγουδοποιός, Εθελόντρια του «Δικτύου Στήριξης Φυλακισμένων και Αποφυλακισμένων γυναικών». 
Κώστας Κωνσταντάτος, Αγιογράφος, Τραγουδοποιός, Εθελοντής, του «Δικτύου Στήριξης Φυλακισμένων και Αποφυλακισμένων Γυναικών». 
Συντονιστής: 
Θανάσης Παπαθανασίου, Αρχισυντάκτης του περιοδικού «Σύναξη», Δρ Θεολογίας
Είσοδος ελεύθερη
Πληροφορίες: 211 11 98 900-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου