Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΖΕΙ!!! Συνεχίζονται οι προσπάθειες για αναστολή της ποινής της από την Ε.Ε...


«Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΖΕΙ»

Η Μπίμπι, 48 ετών, βρίσκεται στη φυλακή από το 2009, αφού δήλωσε στους μουσουλμάνους συναδέλφους της στην δουλειά ότι ο Ιησούς Χριστός ζει. Έκανε τις παρατηρήσεις ενώ εργαζόταν στα χωράφια για έναν μουσουλμάνο γαιοκτήμονα, σύμφωνα με τους ανακριτές.

 ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΖΕΙ. Συνεχίζονται οι προσπάθειες για αναστολή της ποινής της από την Ε.Ε.
Η Ασία Bibi αντιμετωπίζει την εκτέλεση σε αμφιλεγόμενες κατηγορίες βλασφημίας.

"Ο Χριστός μας θυσίασε τη ζωή Του στο σταυρό για τις αμαρτίες μας ... Ο Χριστός μας είναι ζωντανός", δήλωσε η Bibi. Μίλησε σε μια διαμάχη με μη χριστιανούς συναδέλφους όταν προσπάθησε να πιει νερό από μουσουλμανικό πηγάδι, δήλωσαν οι Χριστιανοί. 

Εκτός από την "προσβολή του Προφήτη Μωάμεθ", κατηγορήθηκε ότι "μολύνει" το πηγάδι από μουσουλμάνους. Κατηγορήθηκε για βλασφημία και ένα κατώτερο δικαστήριο τελικά την καταδίκασε σε θάνατο το 2010. Μετά από χρόνια καθυστερήσεων, η ετυμηγορία επιβεβαιώθηκε τον Οκτώβριο του 2014. 
Η Bibi άσκησε έφεση και σχεδόν δύο χρόνια αργότερα επρόκειτο να εμφανιστεί μπροστά στο Ανώτατο Δικαστήριο του Πακιστάν . Όμως, η εκδίκαση της προσφυγής αναβλήθηκε εν μέσω πίεσης από θυμωμένους μουσουλμάνους που κατέκλυσαν την αίθουσα του δικαστηρίου για να απαιτήσουν την εκτέλεση της...

(ολόκληρο το άρθρο εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου