Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

~ Η Ελένη Θεοχάρους απαντά...

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται
«Είναι τίτλος τιμής για μένα να με βάζει στο στόχαστρο του ένα διεφθαρμένο δικτατορικό καθεστώς σαν αυτό του Έντι Ράμα στην Αλβανία».
Αυτό δήλωσε η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης και ευρωβουλευτής, Ελένη Θεοχάρους (παιδοχειρουργός...), μετά τη γνωστοποίηση ότι η ίδια έχει κηρυχθεί persona non grata στην Αλβανία, εξαιτίας της μακροχρόνιας εμπλοκή της στον αγώνα των Βορειοηπειρωτών να κατοχυρώσουν τα ανθρώπινα δικαιώματα τους.
Αποτέλεσμα εικόνας για Ελένη Θεοχάρους
Αφορμή για την απόφαση της Αλβανίας υπήρξε η πρόσφατη μετάβαση της κυρίας Θεοχάρους στη Βόρεια Ήπειρο μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα, και η εκ δευτέρου μετάβαση της για την κηδεία.
Για να προσθέσει: 
«Δεν πρόκειται να κάμψουν ούτε την αντίσταση μου, ούτε την βούληση μου, ούτε το πάθος μου για κατοχύρωση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των φρικτά καταπιεσμένων Ελλήνων της Βόρειας Ηπείρου».
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα
Η κυρία Θεοχάρους η οποία είναι σκιώδης εισηγήτρια των ενταξιακών της Αλβανίας στην Ε.Ε., θα μιλήσει για τη δολοφονία Κατσίφα ενώπιον του Ευρωκοινοβουλίου την ερχόμενη Δευτέρα.

~ Γραπτή δήλωση της Ελένης Θεοχάρους
Σχετική εικόνα
Στέλνω το μήνυμα στους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου ότι γνωρίζω πάρα πολύ καλά την φρικτή καταπίεση που υφίστανται, το κλίμα τρομοκρατίας που ασκούν εναντίον τους αλλά και τη συνεχή προσπάθεια του διεφθαρμένου δικτατορικού καθεστώτος της Αλβανίας για Εθνικό ξεκαθάρισμα στη Βόρεια Ήπειρο.
Τους διαβεβαιώνω ότι παρά τη χθεσινή εξέλιξη σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να σταματήσουμε τον αγώνα. Θα βρίσκομαι πάντα στην πρώτη γραμμή σε οποιαδήποτε έπαλξη στον κόσμο για την υπεράσπιση των δικαίων των Ελλήνων της Βόρειας Ηπείρου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018



Ανεπιθύμητη στην Αλβανία...

Ελένη Θεοχάρους... 

Ποια είναι η ευρωβουλευτής που προκαλεί οργή στον Εντι Ράμα;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου