Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Συγκλονίζει πολύτεκνος πατέρας στη μάχη με τον κορoνοϊό - Νόσησαν η σύζυγος και τα 7 του παιδιά... (Ο Δαμιανός μας και η Νεκταρία μας...)

 


Με την εξάντληση αποτυπωμένη στις εκφράσεις, στη στάση του σώματος και στον τόνο της φωνής του, ο πατέρας της πολύτεκνης οικογένειας με τα 7 παιδιά, δίνει από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας τη μεγάλη του μάχη με τον κορονοϊό στην κλινική Covid του νοσοκομείου Γεννηματάς.

Είναι ο 38χρονος που ακριβώς πριν από ένα χρόνο μας έβαζε στο σπίτι του, για να μας δείξει τη ζωή στην πρώτη καραντίνα.

Πλέον όλα για τον ίδιο, τη γυναίκα και τα παιδιά του που επίσης νοσούν, είναι πολύ πιο δύσκολα.

Με τα χέρια στο κεφάλι, μπρούμυτα τις περισσότερες ώρες της ημέρας, επειδή αυτό τον ανακουφίζει στην αναπνοή, ακολουθεί πιστά τις οδηγίες των γιατρών κι ευελπιστεί πως δεν θα χρειαστεί να διασωληνωθεί…

Ο κορονοϊός όπως μας λέει, μπήκε στη ζωή του αναπάντεχα. Παρά το γεγονός πως ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός στις μετακινήσεις και στις επαφές του νόσησε. Μάλιστα όπως ανέφερε οι γιατροί εικάζουν ότι κόλλησε ή στο σούπερ μάρκετ ή στο φαρμακείο ακουμπώντας κάτι που έφερε τον ιό.

Αμέσως μετά κόλλησε τη σύζυγο και τα 7 παιδιά του, που παραμένουν σε καραντίνα στο σπίτι τους.

Η αγωνία όλων χτύπησε κόκκινο όταν το μικρότερο παιδί του, άρχισε να σηκώνει υψηλό πυρετό.

Στον ίδιο θάλαμο μαζί με άλλους δύο ασθενείς, παίρνουν δύναμη όπως μας λέει από την εικόνα της Παναγίας που βλέπουν στον τοίχο και από το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό που τους παρακολουθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου