Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

* Ήρθε...(;;;)

  ~ Επειδή στην Ελλάδα μας τίποτα πλέον δεν είναι αυτονόητο...

Κι επειδή πιθανόν να κατηγορηθούμε και πάλι ως ψεκασμένοι, ψιλιασμένοι, απονεννοημένοι ή οτιδήποτε άλλο...

Η χθεσινή πορεία στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Πατρίδας μας δεν ήταν εναντίον των εμβολίων, όπως κάποια μέσα βροντοφωνάζουν νυχθημερόν.

Αλλά εναντίον της υποχρεωτικότητας των εμβολίων.

Γι΄αυτό άλλωστε συμμετείχαν στην πορεία και συνάνθρωποί μας, που έχουν κάνει το εμβόλιο, παρέα με εκείνους που δεν θέλουν να το κάνουν.

Τα έχουμε ξαναπεί.

Και μεις και ο μπάρμπας...


~ Θες μπολιάσου; Καλώς. Δεν θες να μπολιαστείς. Πάλι καλώς. Μην το διατρανολογείς όμως αυτό που απεφάσισες σε κανένανε... | ο μπάρμπας σου.


[η φωτογραφία από τον fb τοίχο του Μικέ Κουλλιά]


2 σχόλια:

  1. το θέμα δεν είναι να το διατρανώνεις ή μη, άλλωστε όποιος έχει πάρει μια απόφαση και ξέρει γιατί την πήρε δεν χρειάζεται να το διατρανώνει γιατί η ίδια η απόφαση του διατρανώνει την πράξη του. Το θέμα είναι να μην ρωτάμε τον άλλον το γιατί. Αν π.χ. κάποιος ενήλικος τρώει πολύ και καταλήγει να παχαίνει η δεν τρώει και καταλήγει να πάσχει από ψυχογενή ανορεξία ή κάποιος τρίτος τρώει για να συντηρείται απλά στην ζωή τότε δεν χρειάζεται να γινόμαστε κριτές ή επικριτές των πράξεων τους. Τι πιστεύει ο κάθε ένας μας για την ζωή του είναι δική του υπόθεση και αν νομίζουμε πως κάποιος κάνει λάθος τότε υπάρχει Ο ΜΕΓΑΣ ΚΡΙΤΗΣ για να απευθυνθούμε και να αποθέσουμε στα πόδια Του την συμβουλή που θα λέγαμε στον συνάνθρωπο μας και Εκείνος θα τακτοποιήσει όλα τα θέματα της ζωής μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή