Τρίτη 12 Απριλίου 2022

* Εγγραφή στο Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Γέροντα Πέτρο, Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Έσσεξ Αγγλίας | Την Πέμπτη 14 Απριλίου 2022. Θέμα ομιλίας και συζήτησης: Ο προφητικός χαρακτήρας της Κυριακής των Βαΐων.


Πέμπτη 14 Απριλίου 2022 ώρα 19:00 Ελληνική ώρα

(17:00 Αγγλική ώρα)

ΘΕΜΑ

"Ο προφητικός χαρακτήρας της Κυριακής των Βαΐων"

Αγαπητοί μας φίλοι,

Σας ενημερώνουμε ότι η Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Έσσεξ Αγγλίας και η Πεμπτουσία διοργανώνουν "Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Γέροντα Πέτρο, Καθηγούμενο της  Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Έσσεξ Αγγλίας" την Πέμπτη 14 Απριλίου 2022 και ώρα 19:00. 

Θέμα ομιλίας και συζήτησης: Ο προφητικός χαρακτήρας της Κυριακής των Βαΐων.



Για να εγγραφείτε παρακαλούμε κάντε κλίκ εδώ:

https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZMoc-yhrTIuHNasoVeq1KgduMqrNe3EUyEJ

Αφού εγγραφείτε θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης με τον προσωπικό σας σύνδεσμο συμμετοχής τον οποίο θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προκειμένου να εισαχθείτε στην σύναξη.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση στείλτε μήνυμα στο nikos@gouraros.net.

"Λαμβάνετε αυτό το μήνυμα επειδή έχετε στείλει τα στοιχεία σας για την συμμετοχή σας στις διαδικτυακές συνάξεις της Πεμπτουσίας. Εάν εγγραφείτε δηλώνετε ότι έχετε λάβει γνώση των Όρων Χρήσης και συμφωνείτε".

ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΥΡΑΡΟΣ

ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ


~Αν θες να πάρεις μια ιδέα για τον Γέροντα Πέτρο, μπορείς να ανατρέξεις στο 1ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι που είχε γίνει στις 21 Ιουλίου 2021  με θέμα ομιλίας και συζήτησης:

«Η χαρισματική διακονία της πνευματικής πατρότητας στον Άγιο Σωφρόνιο»

|εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου