Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

«ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΑΣ» Αφιέρωμα στο χριστιανικό τραγούδι... Μέγαρο Μουσικής Αθηνών – Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016



 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης») το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016, ώρα 8.30 μμ, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία «Τα τραγούδια μας», ένα αφιέρωμα στο χριστιανικό τραγούδι, τη μουσική κληρονομιά που σημάδεψε τον 20ο και επεκτάθηκε στον 21ο αιώνα, σύμβολο ενός αγώνα αλλά και βιωματική έκφραση πολλών γενεών.

Για πρώτη φορά, αυτές οι πολυαγαπημένες συνθέσεις θα παρουσιαστούν από συμφωνική ορχήστρα και μεγάλες χορωδίες. Συγκεκριμένα, τα τραγούδια θα εκτελέσει η 50μελής Συμφωνική Ορχήστρα του Κέντρου Ελληνικής Μουσικής που θα διευθύνει ο Ανδρέας Τσελίκας, και θα ερμηνεύσουν 200 χορωδοί με τα Μουσικά Σύνολα «Επτάχορδη Λύρα» Αγίου Ευθυμίου Κερατσινίου υπό τη διεύθυνση της Χρυσούλας Τσιμούρη, και τις Παιδικές Χορωδίες του Σπύρου Λάμπρου, της Ελληνογαλλικής Σχολής «Άγιος Ιωσήφ» υπό τη διεύθυνση του Ηλία Λιαμή, Viva Voce υπό τη διεύθυνση του Θοδωρή Κωνσταντόπουλου, και Con Anima υπό τη διεύθυνση της Ιουλίας Τζανετουλάκου.

Συμμετέχει μικρό φωνητικό και ορχηστρικό σύνολο υπό τη διεύθυνση του Βασίλη Χατζηνικολάου.

Τραγουδούν η Καίτη Κουλλιά και ο Κωνσταντίνος Μπιλάλης.

Φιλική συμμετοχή: Πάνος Δημητρακόπουλος (κανονάκι).

Την ενορχήστρωση και καλλιτεχνική επιμέλεια των τραγουδιών έκανε ο Ντίνος Γεωργούντζος.

Τη σκηνοθεσία της συναυλίας υπογράφει ο Δημήτρης Αδάμης.

Στη συναυλία θα απευθύνει χαιρετισμό ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιος. Τη συναυλία έχει θέσει υπό την αιγίδα του ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Εισιτήρια διατίθενται στα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, στην Αθήνα, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, και Ομήρου 8, στο τηλ. 210 7282333 και online στα www.megaron.gr και www.viva.gr.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 8 € (μαθητικά-φοιτητικά), 12 € (Ζώνη Γ), 17 € (Ζώνη Β), 22 € (Ζώνη Α) και 50 € (Διακεκριμένη Ζώνη).  

Η προπώληση των εισιτηρίων αρχίζει την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου.

Τη συναυλία οργανώνει το Μελωδικό Καράβι.

Υποστηρικτές της συναυλίας είναι οι Φυσικοί Χυμοί «Οικογένεια Χριστοδούλου» και οι Γραφικές Τέχνες «Λυχνία».

Χορηγοί επικοινωνίας της συναυλίας είναι ο Ραδιοφωνικός Σταθμός της Εκκλησίας της Ελλάδος 89,5 και ο ιστότοπος pemptousia.gr.





Αθήνα 11 Δεκεμβρίου 2015

______________________________________________________________

Πληροφορίες για δημοσιογράφους: Μάκης Παπαγεωργίου
                                                τηλ. 210 3233515 & 693 2244680, excess@acci.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου