Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΓΓΛΙΑΣ : «ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΡ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ...»

310689
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης


Γραμμή υπέρ της παραμονής στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν δώσει οι ηγέτες της μουσουλμανικής κοινότητας της Μεγάλης Βρετανίας, με προεξέχοντας τους Τούρκους, που κατευθύνουν την προεκλογική εκστρατεία κατά του Brexit.

Χαρακτηριστικά είναι τα δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου, που αναφέρουν ότι έχει κινητοποιηθεί όλη η τουρκική κοινότητα της Αγγλίας υποκινώντας και τους άλλους μουσουλμάνους να ψηφήσουν υπέρ της παραμονής της Μεγάλης Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση στο κρίσιμο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου, καθώς αυτό συμφέρει την σταδιακή μοσουλμανοποίηση της χώρας.

Μάλιστα επίκεντρο αυτής της εκστρατείας είναι το προάστιο Harringey του Λονδίνου, όπου συγκεντρώνεται ο κυριότερος όγκος των Τούρκων και μάλιστα στο Taksim Cafe οργανώνοντας συγκεντρώσεις που προσπαθούν να επηρεάσουν τους μουσουλμάνους ψηφοφόρους να ψηφήσουν υπέρ της παραμονής της Μεγάλης Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Όπως δήλωσε απροκάλυπτα ο εκπρόσωπος της τουρκικής κοινότητας της Αγγλίας, Sümer Erek, είναι πολύ σημαντική για τους μουσουλμάνους της Μεγάλης Βρετανίας η παραμονή της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς αυτό θα μας επιτρέψει να αναπτύξουμε περισσότερο την ισλαμική παρουσία στην χώρα.

Εμπρός λοιπόν για μια Μεγάλη Βρετανία με ισλαμικό προφίλ, αναπόσπαστο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, βλέπε Ευρωπαϊκής Διάλυσης.


http://nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου