Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016

Ν.Φίλης: "Δεν είναι αμαρτία να μην κάνεις μια μέρα πρωινή προσευχή στο σχολείο..." - Η αντίδραση του δημάρχου Κορινθίων! (βίντεο)Ν.Φίλης:  Δεν είναι αμαρτία να μην κάνεις μια μέρα πρωινή προσευχή στο σχολείο  - Η αντίδραση του δημάρχου Κορινθίων! (βίντεο)
«Θέλουμε τα παιδιά να είναι πιο ελεύθερα. Δεν είναι ούτε αμαρτία να πείτε ότι μια μέρα δεν θα ξεκινάτε με πρωινή προσευχή στα σχολεία. Δεν θέλουμε φετφάδες. Όχι στην ομοιομορφία στα σχολεία», είπε ο κ. Φίλης.
 
Παίρνοντας τον λόγο ο δήμαρχος Κορινθίων είπε ότι δεν συμφωνεί. «Θα προκληθούν μεγάλες αντιπαραθέσεις που θα προκαλέσουν διχασμό στην κοινωνία». Γιατί όπως είπε μπορεί ο Σύλλογος Διδασκόντων να αποφασίσει ότι δεν θα γίνεται προσευχή και παρέλαση και η τοπική κοινωνία να αντιδράσει.
 
Ο κ. Φίλης αναφερόμενος στις παρελάσεις είπε: «Θα είναι καλύτερα μια εκδήλωση στο Σχολείο, παρά να κάνουν παρελάσεις στρατιωτικου χαρακτήρα. Δεν ξέρω τι προσφέρει ο στρατιωτικός σχηματισμός της παρέλασης». Είπε ακόμα ότι θα σεβαστεί την απόφαση του κάθε σχολείου.
 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
https://
http://orthodoxia.blogy.gr/
by   Sotiria Apostolidoy
Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...