Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2016

Η μητέρα του Χρυσού Ολυμπιονίκη, Λευτέρη Πετρούνια, πιστεύει ότι υπήρχε βοήθεια από ψηλά, όπως χαρακτηριστικά είπε, από τον πατέρα του, που δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή και η νίκη αυτή είναι ένα δώρο σε εκείνον που θα γιόρταζε, ανήμερα της Παναγίας... - (by Tasos Ikonomopoulos)«Η καρδιά μου έφυγε από τη θέση της» είπε βαθιά συγκινημένη, λίγα λεπτά μετά τη σπουδαία νίκη του Λευτέρη Πετρούνια στους Ολυμπιακούς του Ρίο, η μητέρα του, Σοφία Πετρούνια.
Η μητέρα του Χρυσού Ολυμπιονίκη πιστεύει ότι υπήρχε βοήθεια από ψηλά, όπως χαρακτηριστικά είπε, από τον πατέρα του, που δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή και η νίκη αυτή είναι ένα δώρο σε εκείνον που θα γιόρταζε, ανήμερα της Παναγίας.
Η Σοφία Πετρούνια μίλησε για τον καλό χαρακτήρα του γιου της, τονίζοντας ότι, αν δεν ήταν καλό παιδί, ένα μετάλλιο από μόνο του, δεν λέει τίποτα.
«Η μάνα μου είναι ο λόγος που είμαι εδώ, το στήριγμά μου» είπε ο 26χρονος Έλληνας ολυμπιονίκης, φορώντας το μετάλλιο, στο λαιμό της.
Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει ακόμα δύο αδέλφια και η ενόργανη είναι μέσα στο αίμα του, όπως χαρακτηριστικά, τόνισε η μητέρα του.
«Ήθελε να ικανοποιήσει τους Έλληνες» σημείωσε «Ηθελε να πάρει το χρυσό γιατί κάποιοι Έλληνες τον αγαπάνε».
Απο την πλευρά του ο Λευτέρης Πετρούνιας σε δηλώσεις του προέτρεψε τα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, σημειώνοντας, «Υπάρχουν πολύ καλύτερα πράγματα από τα ηλεκτρονικά, που είναι μάστιγα».
Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...