Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

Η μητέρα του Χρυσού Ολυμπιονίκη, Λευτέρη Πετρούνια, πιστεύει ότι υπήρχε βοήθεια από ψηλά, όπως χαρακτηριστικά είπε, από τον πατέρα του, που δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή και η νίκη αυτή είναι ένα δώρο σε εκείνον που θα γιόρταζε, ανήμερα της Παναγίας... - (by Tasos Ikonomopoulos)



«Η καρδιά μου έφυγε από τη θέση της» είπε βαθιά συγκινημένη, λίγα λεπτά μετά τη σπουδαία νίκη του Λευτέρη Πετρούνια στους Ολυμπιακούς του Ρίο, η μητέρα του, Σοφία Πετρούνια.
Η μητέρα του Χρυσού Ολυμπιονίκη πιστεύει ότι υπήρχε βοήθεια από ψηλά, όπως χαρακτηριστικά είπε, από τον πατέρα του, που δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή και η νίκη αυτή είναι ένα δώρο σε εκείνον που θα γιόρταζε, ανήμερα της Παναγίας.
Η Σοφία Πετρούνια μίλησε για τον καλό χαρακτήρα του γιου της, τονίζοντας ότι, αν δεν ήταν καλό παιδί, ένα μετάλλιο από μόνο του, δεν λέει τίποτα.
«Η μάνα μου είναι ο λόγος που είμαι εδώ, το στήριγμά μου» είπε ο 26χρονος Έλληνας ολυμπιονίκης, φορώντας το μετάλλιο, στο λαιμό της.
Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει ακόμα δύο αδέλφια και η ενόργανη είναι μέσα στο αίμα του, όπως χαρακτηριστικά, τόνισε η μητέρα του.
«Ήθελε να ικανοποιήσει τους Έλληνες» σημείωσε «Ηθελε να πάρει το χρυσό γιατί κάποιοι Έλληνες τον αγαπάνε».
Απο την πλευρά του ο Λευτέρης Πετρούνιας σε δηλώσεις του προέτρεψε τα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, σημειώνοντας, «Υπάρχουν πολύ καλύτερα πράγματα από τα ηλεκτρονικά, που είναι μάστιγα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου