Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016

To κύμα ξέβρασε μπουκάλι για τον Αρχάγγελο Πανορμίτη στα πόδια μου...
  
ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ.

ΗΤΑΝΕ 4 ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΤΡΕΦΑ ΑΠΟ ΡΟΔΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 45 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΚΑΙΡΟΣ, ΜΕ ΑΣΧΗΜΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΙ ΞΕΜΕΙΝΑ ΣΕ ΜΙΑ  ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΦΑΛΙΡΑΚΙ.Ο ΑΕΡΑΣ ΗΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ,ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ,ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΝΟΙΓΑΝ ΣΤΗΣ 8 ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ ΚΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΕΤΟΥΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΞΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ. 

ΟΠΩΣ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ,ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝΕ ΑΓΙΑΣΜΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ,ΜΙΣΟ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΕΚΕΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕ ΛΑΔΙ,ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΞΥΛΙΝΟ ΣΤΑΥΡΟ.ΤΑ ΜΑΖΕΨΑ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ.
 ΠΑΝΩ ΕΓΡΑΦΕ <<ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ>>. ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΣΥΜΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ.ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΘΑΥΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΟΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΟΤΙ 3 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ,ΚΑΙ ΤΑ 3 ΜΑΖΙ..., 
ΤΟ ΟΤΙ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ... 
Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...