Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ… ΚΡΥΠΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!!!

tercihinizi_ahlak_ve_durustlukten_yana_yapin_h26506

Η Selin Saye Böke είναι από πολύ γνωστή οικογένεια με καθηγητές πανεπιστημίου που κατάγεται από τη περιοχή του Hatay, μια συνοριακή με την Συρία περιοχή όπου υπήρχαν και υπάρχουν ακόμα και σήμερα πολλοί Ορθόδοξοι αραβόφωνοι χριστιανοί.
%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%83%ce%b9%ce%b5%cf%85%ce%bc%ce%b1
CHP SÖZCÜSÜ BÖKE VAFTİZ EDİLMİŞ =  Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ CHP, ( ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ), ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ
Όπως αναφέρεται, η βουλευτίνα του Λαϊκού Κόμματος βαπτίστηκε στην Ορθόδοξη εκκλησία της Αλεξανδρέττας που υπάγεται στο Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο της Αντιόχειας, που έχει την έδρα του σήμερα στην Δαμασκό της Συρίας. Το εντυπωσιακό είναι πως η Selin Saye Böke και παρά τις διάφορες αρνητικές αντιδράσεις ακόμα και μέσα από το κόμμα της, δεν δίστασε όχι μόνο να βαπτιστεί, αλλά και να το διακηρύξει δημόσια.
Αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι πως η Selin Saye Böke από πολλούς προορίζεται να διαδεχτεί τον Κιλιτσντάρογλου στην ηγεσία του Λαϊκού Κόμματος. Δηλαδή μια… Ελληνορθόδοξη Χριστιανή στην ηγεσία της τουρκικής αντιπολίτευσης!!!
selinsayek16
CHP’ ye Hırıstiyan Başkan mı geliyor ? Έρχεται Χριστιανός στην ηγεσία του CHP ?
Αν και είναι πολύ δύσκολο να δεχτούμε την άποψη ότι το Λαϊκό Κόμμα της Τουρκίας ελέγχεται από Κρυπτοχριστιανούς, εν τούτοις κάποια γεγονότα χτυπούν το καμπανάκι για την σημερινή κλονιζόμενη από πολλές πλευρές Τουρκία.
Άλλωστε όλα αυτά τα είχαν προβλέψει οι Άγιοι Γέροντες μας.
Πάντως εμείς σαν…προοδευτικοί Νεοέλληνες, όλα αυτά τα… βρίσκουμε αναχρονιστικά! Μάλιστα!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...