Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Βρήκα την Αλήθεια! Ο Κλάους Κένεθ στην Αθήνα!!! ~ Αφού "πέρασε" από τον Ισλαμισμό,τον Ινδουϊσμό,τον Βουδισμό, λατινοαμερικάνικο αποκρυφισμό και τη...μαγεία,ρίχνεται στις καταχρήσεις…Ο Θεός όμως μέσα από μια σειρά θαυμαστών γεγονότων,τον "άρπαξε" από το χείλος του γκρεμού...Κατέληξε πνευματικό παιδί του Αγίου Γέροντα Σωφρονίου!Βαπτίζεται Ορθόδοξος Χριστιανός στη Γενεύη...Μέχρι σήμερα μιλά και γράφει για τον Χριστό...~

xfd-klaus-kenneth
Την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016, στις 8.00 μ.μ. στην αίθουσα ΓΕΧΑ Αμπελοκήπων ένας σύγχρονος «Οδυσσέας του πνεύματος», ο Klaus Kenneth, συζητά μαζί μας για την περιπετειώδη περιπλάνησή του από το σκοτάδι της πλάνης στο φως της Ορθοδοξίας.
Ναρκωτικά-Καταχρήσεις-Ισλάμ-Βουδισμός-Ινδουισμός-Αποκρυφισμός-Μαγεία-Καθολικισμός-Προτεσταντισμός
«Πάντοτε έτρεχα να ξεφύγω από το Θεό, από τους ανθρώπους και τον εαυτό μου. Ήταν ένα ταξίδι στην κόλαση, γεμάτο μίσος και θάνατο, ώσπου να αντικρίσω την αλήθεια για το ποιος πραγματικά ήμουν.
Ίσως κάποιοι στο άκουσμα του ονόματος του Ιησού να μη θελήσουν να ακούσουν την ιστορία. Αυτός όμως που ειλικρινά αναζητεί την αλήθεια, θα διαπιστώσει πόσο ζωντανή είναι η παρουσία του Θεού και με πόση αγάπη προστατεύει όλους εμάς κάθε μέρα…» (Klaus Kenneth)

klaus-kenneth

Ποιος είναι ο Κλάους Κένεθ

Ο Κλάους Κένεθ γεννήθηκε στην Τσεχοσλοβακία το 1945. Την παιδική του ηλικία σημάδεψαν οι κακουχίες και η γονεϊκή εγκατάλειψη. Σε νεαρή ηλικία κακοποιείται σεξουαλικά από έναν ρωμαιοκαθολικό ιερέα, πράγμα που τον κάνει να αποστραφεί βαθιά τον Χριστιανισμό… Στα εφηβικά του χρόνια εξωθείται σε αντικοινωνικές συμπεριφορές, απότοκο των οποίων είναι οι συχνές καταδίκες και φυλακίσεις του. Τριγυρνά με εφηβικές συμμορίες σε όλη τη Γερμανία και ζει έντονη νυχτερινή ζωή, παίζοντας μουσική σε κακόφημα κλαμπ.
Στα μετεφηβικά του χρόνια βυθίζεται για επτά χρόνια (1967-1973) στον κόσμο των ναρκωτικών. Περιπλανιέται σε ολόκληρο τον ανατολικό κόσμο, αναζητώντας την αλήθεια και κυρίως τη δύναμη να εξουσιάζει τους ανθρώπους, τους οποίους μισεί ολοένα και περισσότερο. Γνωρίζει τον Ισλαμισμό, τον Ινδουϊσμό και τον Βουδισμό, και θητεύει για χρόνια στις τάξεις τους. Μην μπορώντας να βρει λύση στα προσωπικά του αδιέξοδα, ρίχνεται στις καταχρήσεις… Στη συνέχεια καταφεύγει στον λατινοαμερικάνικο αποκρυφισμό και τη μαγεία.
Μετά από μια σειρά γεγονότων μεταστρέφεται σιγά σιγά στον Χριστιανισμό και το 1983 γνωρίζει τον Γέροντα Σωφρόνιο του Έσσεξ, ο οποίος γίνεται πνευματικός του πατέρας και σημαδεύει την μετέπειτα πορεία του. Το 1986 βαπτίζεται Ορθόδοξος Χριστιανός στη Γενεύη. Μεταφράζει στα γερμανικά με την ευλογία του γέροντα Σοφρωνίου πληθώρα ορθόδοξων πατερικών έργων. Περιοδεύει σε όλη την Ευρώπη, μιλώντας για την Ορθοδοξία και αφηγούμενος την προσωπική του πορεία σε συνέδρια, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Το 2000 ιδρύει την Ακαδημία του Βασιλέως Σολομώντα στην Κένυα, καθώς και το Ίδρυμα του Αγίου Σάββα στη Σερβία. Μέσα από το πρώτο ιδρύει σχολεία και ορφανοτροφεία στην Αφρική, ενώ μέσα από το δεύτερο προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές των ορφανών του πολέμου στη Σερβία και το Μαυροβούνιο. Μέχρι σήμερα μιλά και γράφει για τον Χριστό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου