Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

~ O Β.Πούτιν διόρισε την πρεσβυτέρα, Άννα Kuznetsova,στην πανίσχυρη θέση του επιτρόπου υπεύθυνου για τα παιδιά και την οικογένεια..η ίδια, πτυχιούχος ψυχολογίας, είναι παντρεμένη με τον Ιερέα π.Αλέξιο Kuznetsov, όπου και απέκτησαν 6 παιδιά!!!!!! (2 αγόρια και 4 κορίτσια...)

O Β.Πούτιν διόρισε την πρεσβυτέρα Άννα Kuznetsova,στην πανίσχυρη θέση του επιτρόπου υπεύθυνου για τα παιδιά και την οικογένεια..η ίδια πτυχιούχος ψυχολογίας είναι παντρεμένη με τον Ιερέα π.Αλέξιο Kuznetsov όπου και απέκτησαν 6 παιδιά 2 αγόρια και 4 κορίτσια.
Πρωτοστατεί στην απαγόρευση των αμβλώσεων και στην ίδρυση κατηχητικών σχολείων σε όλη την χώρα,ενώ συντονίζει ενορίες και μοναστήρια,για την περίθαλψη ορφανών και την οικονομική ενίσχυση απόρων οικογενειών.
Ο Β.Πούτιν αναγνωρίζοντας την πολύπλευρη προσφορά της, εμπιστεύτηκε στην Άννα αυτή την θέση και της το ανακοίνωσε κατά την σημερινή τους συνάντηση.
Όταν μιλάμε για ορθόδοξη πολιτεία αυτό εννοούμε.

Κάθε σύγκριση με την πατρίδα μας,όπου άθεοι και ομοφυλόφιλοι καταλαμβάνουν υψηλά κυβερνητικά πόστα,μόνο θλίψη προκαλεί και αγανάκτηση...

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...