Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

~ «Τι λες βρε… του λέει (του πεντηκοστιανού...) άφοβα… Είναι δυνατόν δαίμονας να βγάζει δαίμονα; Πότε ξανάγινε αυτό; Και γελούσε. Ναι… λέγε εσύ λέγε… Τι περιμένεις να σε φοβηθώ; Η πλάνη δεν είσαι εσύ; Τι δουλειά έχεις εδώ; Ωραία, μαζευτήκαμε όλοι παρέα εδώ».

Αποτέλεσμα εικόνας για Πεντηκοστιανός παστορας
"...Την ώρα της Θείας Κοινωνίας άρχισε (η δαιμονισμένη...) να αποκαλύπτει τις αμαρτίες όσων κοινωνούσαν. 
Τότε πάλι ο ιερέας την σταύρωσε στο όνομα της Αγίας Τριάδος κι εκείνη μουγγάθηκε.
Λίγο πριν από το «Δι’ ευχών», μπήκε μέσα ένας Πεντηκοστιανός που έμενε κοντά στην Εκκλησία. Άκουσε την φασαρία και ρώτησε τι γινόταν… Πήρε το θάρρος να μπει μέσα στην Εκκλησία. Μερικοί άντρες που τον ήξεραν πήγαν να τον διώξουν λίγο με άσχημο τρόπο.
Τότε ο ιερέας τους σταματάει και του επιτρέπει να μπει. Εκείνος στάθηκε στη μέση κοιτάει την δαιμονισμένη και με επιδεικτική φωνή της λέει:
– Σε διατάζω, στο όνομα του Ιησού, να βγεις από μέσα της!!!!! 
Η δαιμονισμένη έσκασε 
στα γέλια...
«Τι λες βρε… του λέει άφοβα… Είναι δυνατόν δαίμονας να βγάζει δαίμονα; Πότε ξανάγινε αυτό; Και γελούσε. Ναι… λέγε εσύ λέγε… Τι περιμένεις να σε φοβηθώ; Η πλάνη δεν είσαι εσύ; Τι δουλειά έχεις εδώ; Ωραία, μαζευτήκαμε όλοι παρέα εδώ».

Ο αιρετικός ξαναπροσπάθησε αλλά μάταια. Εκείνη ξάπλωσε και τον κορόιδευε. Δεν θα το ξεχάσω αυτό. Τότε ντροπιασμένος έφυγε μόνος του, λέγοντας ότι αυτή ψέμματα τα κάνει...
(ολόκληρο το γεγονός, 
αν δεν το είχες πολυπροσέξει...εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου