Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

~ Αφού η εκλεγμένη κυβέρνησή μας "έλυσε" όλα τα φλέγοντα ζητήματα, κάνοντας υπερήφανη τη νεολαία της...προχωράει με γοργά βήματα στην επόμενη "κατάκτηση"...


skaki
"...Ως Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, χαιρετίζουμε με υπερηφάνεια την υπερψήφιση του νομοσχεδίου, που ανατρέπει μία μεγάλη αδικία δεκαετιών και αποδίδει ένα αυτονόητο δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού, χωρίς μάλιστα να το εξαρτά από οποιαδήποτε ιατρική γνωμάτευση. Θεωρούμε ότι υπάρχουν πια οι προϋποθέσεις για την υλοποίηση των επόμενων αιτημάτων της lgbtqi+ κοινότητας για τον πολιτικό γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. Απέναντι στις φωνές συντηρητισμού και μισαλλοδοξίας, που αναδείχθηκαν κατά το δημόσιο διάλογο για το νομοσχέδιο, η Οργάνωσή μας αγωνίζεται σταθερά προς την κατεύθυνση αλλαγών που εξασφαλίζουν περισσότερη ελευθερία, περισσότερη ισότητα και κοινωνική χειραφέτηση.
Εχθές, το σκοτάδι ηττήθηκε. Θα δώσουμε όσες μάχες χρειαστεί, για να διαλυθεί οριστικά.
Το Γραφείο Τύπου
11/10/2017 " (δες εδώ)


η νεολαία της προχωρά άμεσα σε κάτι επίσης σοβαρό και "επείγον", όπως ήδη είχε προαναγγείλει από Τον Μάη του 2015...

"...Η συζήτηση γύρω από τις εξαρτησιογόνες ουσίες και την κάνναβη οφείλει να ανοίξει, λοιπόν, δημοκρατικά, συντεταγμένα και χωρίς ιδεοληψίες. Η «Γιορτή της Κάνναβης» είναι μια αφορμή να αρχίσει να συμβαίνει αυτό. Γι’ αυτό, ενάντια στην υποκρισία και τον στρουθοκαμηλισμό, ως πολιτική οργάνωση νεολαίας που αγωνίζεται για τα μικρά και τα μεγάλα που αφορούν τη νέα γενιά..."
(Ξαναματαδές εδώ...)

Έτοιμοι;

(Δικό μας σχόλιο:
Πόσο ακόμα να μας αντέξει Ο Θεός;)

(Μας έστειλε η Α.Α)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου