Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2018

~ Όχι στην παράδοση της Μακεδονίας, όχι στην παράδοση του Ελληνισμού!Θ. Μαλκίδης

Όχι στην παράδοση της Μακεδονίας, όχι στην παράδοση του Ελληνισμού!

Σε  πλήρη συμφωνία και αρμονία οι  καθεστωτικές δυνάμεις, συμπολιτευόμενες και αντιπολιτευόμενης, βγήκαν στην αγορά για να πουλήσουν, τώρα τη Μακεδονία,   βγάζοντας ακόμη και πρόσωπα από την ναφθαλίνη της ιστορίας:  Ο "τέως" , ο  πρόεδρος της Κύπρου  και λοιπούς συγγενείς. 

Την ίδια στιγμή στην Ελλάδα, εντός και εκτός Βουλής, τα παπαγαλάκια, οι Γεωργαλάδες και οι Γκαίμπελς υποστηρίζουν τη "λύση"  της "σύνθετης ονομασίας",  μιλούν για "ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί", για συμβιβασμό, για εθνικιστικά, ακραία και γραφικά συλλαλητήρια (!), για ετερόκλητο όχλο (!) διαγκωνίζονται  για το ποιος θα δώσει πρώτος γη και ύδωρ! 

Και μάλιστα σε ποιους; 

Στους κλέφτες, στους λωποδύτες, στους κομιτατζήδες και τους κατσαπλιάδες,  σ΄αυτούς που έχουν το θράσος να μιλήσουν για αλλαγή σε αεροδρόμια και δρόμους και άλλα φαιδρά!

Η κλοπή θα νομιμοποιηθεί μόνο εάν την αποδεχθεί ο Ελληνικός λαός, στην Ελλάδα, στην Κύπρο, στη Διασπορά, κάτι που είναι βέβαιο ότι δε θα γίνει ποτέ!


Η Γη της Αντίστασης και της Δημοκρατίας, ο Ελληνισμός του 1821, η Μακεδονία του Παύλου Μελά και του Άγρα, οι σφαγιασθέντες της Γενοκτονίας στη Μικρά Ασία, στον Πόντο, στη Θράκη, στην Καππαδοκία, ο ανθυπολοχαγός  Θεόδωρος Κανδηλάπτης του 1941, τα θύματα των Ολοκαυτωμάτων του Διστόμου και των Καλαβρύτων, των Πύργων, του Μεσοβούνου και του Χορτιάτη, οι νέοι της Κύπρου του απελευθερωτικού αγώνα του 1955 και οι στρατιώτες ενάντια στους Τούρκους εισβολείς του 1974, οι  πεσόντες των Ιμίων, o Μπαλταδώρος, ο Μητρετώδης και ο Κούκλατζης μας δείχνουν την οδό της εθνικής μας αξιοπρέπειας και αυτοσεβασμού!

Απόσπασμα από  την ομιλία  στην Έδεσσα

Αναρτήθηκε από 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου