Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

"Μην απορείτε, με όσα συμβαίνουν.Τίποτε δεν γίνεται, που να μην είναι στο σχέδιο του Θεού...Θα΄ρθει η ώρα που θα τα καταλάβουμε όλα και σαν τα μικρά παιδιά, θα απορούμε με τις φανερωμένες πια, λύσεις και θα χειροκροτάμε μαγεμένοι!"

(Το βλέμμα της Christine Kottaridi στο πλάι σου μας λέει τα υπόλοιπα..."αμφ.")
Φωτογραφία του χρήστη Stamatis Spanoudakis  Σταμάτης Σπανουδάκης (OFFICIAL).
Πολλά είχα να σας πώ, μετα τις 4 συναυλίες. (Δύο στο Παλλάς και δύο στο Αριστοτέλειο στην Θεσσαλονίκη). Θα αρκεστώ όμως σε λίγα λόγια, για την αθρόα αγαπητική προσέλευση σας και τις αλησμόνητες στιγμές, που ζήσαμε μαζί.
Πως γίνεται κάθε φορά που κάνω συναυλία να είναι γεμάτη, θα με κάνει πάντα να απορώ. Είναι λίγο σαν “κρυφό σχολειό” οι συναυλίες μου. Δύσκολα μαθαίνεις οτι γίνονται και δύσκολα επίσης μαθαίνεις, το πόσο πέτυχαν.
Κι’ εσείς πάντα να είστε εκεί και να μου δείχνετε την αγάπη σας.
Γι’ αυτό λοιπόν και άλλα πολλά, σας ευχαριστώ.

Άργησα να γράψω, γιατί έγιναν ολα αυτά τα στενόχωρα “εθνικά” και με έβγαλαν για λίγο απο την χαρά των συναυλιών και το εργόχειρό μου. Την μουσική.
Μην απορείτε, με όσα συμβαίνουν. Τίποτε δεν γίνεται, που να μην είναι στο σχέδιο του Θεού. Το σχέδιο που εμείς, δεν καταλαβαίνουμε ακόμη. Θα΄ρθει η ώρα που θα τα καταλάβουμε όλα και σαν τα μικρά παιδιά, θα απορούμε με τις φανερωμένες πια, λύσεις και θα χειροκροτάμε μαγεμένοι.
“Και βγαίνει ο ήλιος και φέρνει μαζί του άλλη διάσταση
κι’ εγώ σαν παιδί, χειροκροτάω την παράσταση”
Ως τότε, προσευχή, πίστη ακλόνητη και εσωτερικός αγώνας.
Εκεί γίνονται οι πραγματικές μάχες και οι
συγκλονιστικότερες απεργίες.
Προσωπικές.

Εφ. 6,12 ὅτι οὐκ ἔστιν ἡμῖν ἡ πάλη πρὸς αἷμα καὶ σάρκα, ἀλλὰ πρὸς τὰς ἀρχάς, πρὸς τὰς ἐξουσίας, πρὸς τοὺς κοσμοκράτορας τοῦ σκότους τοῦ αἰῶνος τούτου, πρὸς τὰ πνευματικὰ τῆς πονηρίας ἐν τοῖς ἐπουρανίοις.

Stamatis Spanoudakis Σταμάτης Σπανουδάκης (OFFICIAL)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου