Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Όταν το Θάρρος, η Γνώση και το Καθήκον, συναντιούνται απρόσμενα ένα πρωί του φετινού καλοκαιριού, στη φουρτουνιασμένη θάλασσα της Ύδρας...







ΕΝΑΚ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Ο Υδραϊκός Σύνδεσμος Πειραιώς, παρουσία των εκκλησιαστικών και πολιτειακών αρχών, βράβευσαν σήμερα 20 Νοεμβρίου 2016, τον ναυαγοσώστη της ΕΝΑΚ - Ελληνικής Ναυαγοσωστικής Ακαδημίας, κ. Γεώργιο Σκόρρα, για τη διάσωση αλλοδαπής, στο θαλάσσιο χώρο κοντά στη διάσημη σπηλιά της Ύδρας εκτός εργασίας ως Ναυαγοσώστη.
Η πρόεδρος κα. Αννα Βάρκα - Μαυροειδάκου, συγκίνησε όλους, τόσο για τα ωραία λόγια της για τον ναυαγοσώστη μας, αλλά και για την πρωτοβουλία του Συνδέσμου, να βραβεύσει και τους γονείς του Ναυαγοσώστη κα. & κ. Σκόρρα, για την παιδεία και το ήθος του παιδιού τους.
Την απονομή έκανε ο Διευθυντής της ΕΝΑΚ - Ελληνικής Ναυαγοσωστικής Ακαδημίας κ. Νίκος Γιοβανίδης, παρουσία αρκετών ναυαγοσωστών της Σχολής.
Από όλους τους εκπαιδευτές και τα μέλη της ΕΝΑΚ & της ENAK RESCUE TEAM, ένα μεγάλο Μπράβο στον Γιώργο Σκόρρα και σε όλους όσους ενεργούν στο ίδιο Πνεύμα.
#ΕΝΑΚ Ελληνική Ναυαγοσωστική Ακαδημία.
1996 - 2016 #20ΧΡΟΝΙΑ#ΕΝΑΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου