Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

~ Η "Θάλασσα" του Στράτου...(+ Ένα υπέροχο τραγούδι και λίγα λόγια για τον Στράτο, που έφυγε νωρίς...)

Αποτέλεσμα εικόνας για Στράτος Πούλης

Λίγα λόγια για τον Στράτο Πούλη...
Ο Στράτος, γεννήθηκε στις 8 Οκτωβρίου του 1974 στην Αθήνα. Ξεκίνησε τις μουσικές του σπουδές σε ηλικία 7 ετών. Το 1991 πήρε Special Certificate στο πιάνο από το Associated Board of the Royal College of Music του Λονδίνου.
Στις 31 Ιανουαρίου του 1997, σε ηλικία 22 ετών, με καθηγητή τον αείμνηστο Άρη Γαρουφαλή, πήρε το δίπλωμα πιάνου από το Ωδείο Αθηνών με Άριστα παμψηφεί και το Α' βραβείο παμψηφεί. Είχε κάνει διάφορα ρεσιτάλ και συναυλίες μουσικής δωματίου. Έπαιξε στο 3ο πρόγραμμα της Κρατικής Ραδιοφωνίας και είχε συμπράξει με την ορχήστρα του Ωδείου Αθηνών, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Παράλληλα ασχολούνταν με το τραγούδι και την σύνθεση.
Στις 4 Ιουλίου 2003 με παραγωγό τον Αχιλλέα Θεοφίλου, ο Στράτος υπογράφει συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία “MINOS EMI A.Ε” για 4 τουλάχιστον προσωπικά άλμπουμ.
Ήδη 30 περίπου τραγούδια είναι σχεδόν έτοιμα, ευρισκόμενα στο στάδιο της ενορχήστρωσης. Ο σχεδιασμός ήταν το 1ο album να κυκλοφορήσει στις γιορτές των Χριστουγέννων του 2003. Δυστυχώς όμως αυτό δεν πρόλαβε να γίνει.
Στις 5 Οκτωβρίου του 2003, ο Στράτος, ευρισκόμενος σε φιλικό του σπίτι, ενώ έπαιζε πιάνο και τραγουδούσε έχασε τις αισθήσεις του. Η διάγνωση; Όγκος στον εγκέφαλο και εν συνεχεία μηνιγγική καρκινοαιμάτωση.
Μετά από 7 μήνες περίπου, το ξημέρωμα της 21ης Απριλίου 2004, από ένα παράθυρο του 14ου ορόφου του νοσοκομείου “Υγεία”, ο Στράτος, πέταξε ξεκινώντας τα δικά του “Μεγάλα Ταξίδια” για να συναντήσει την δική του “Πόλη μικρή – πόλη ονειρεμένη” μη ξεχνώντας όμως προηγουμένως, να κλείσει ένα “Ραντεβού στον Ήλιο” με όλους αυτούς που γνώρισε, που αγάπησε και τον αγάπησαν και με όλους αυτούς που πιθανόν στο μέλλον, να τον γνωρίσουν και να τον αγαπήσουν , μέσα από τα τραγούδια του.
Ο Στράτος γεννήθηκε στις 8 Οκτωβρίου του 1974 και έφυγε στις 21 Απριλίου 2004. Ο Στράτος όμως είναι και πάλι μαζί μας!
*Τι πορεία θα είχε κάνει αυτή η ταλεντάρα! 
Δεν θα μάθουμε ποτέ! 
RIP Stratos Poulis
Nektarios Neki Gounaridis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου