Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

✨ «Ας σκύψουμε στην παιδική ψυχή…» |Έναρξη Σχολής Γονέων

 


Τα Εκπαιδευτήρια «Η Ελληνική Παιδεία» σάς καλωσορίζουν στον 9ο κύκλο ομιλιών της Σχολής Γονέων, η οποία φέτος θα λειτουργήσει με κεντρικό θέμα «Ας σκύψουμε στην παιδική ψυχή…».

 

Η Σχολή Γονέων, η οποία έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια ως θεσμός στα Εκπαιδευτήρια μας, προσφέρει στους γονείς πολύτιμες γνώσεις, ερεθίσματα και εμπειρίες απαραίτητες για τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους. 

Παράλληλα, τους στηρίζει στην κατανόηση των ανησυχιών και των προβληματισμών των παιδιών και των εφήβων, συμβάλλοντας στην πιο ουσιαστική και αποτελεσματική υποστήριξή τους.

 

Η πρώτη μας συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Συγκρότημα Αμαρουσίου την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024, μετά τη Θεία Λειτουργία.

 

Ομιλητής θα είναι ο αρχιμανδρίτης π. Γεννάδιος Κουτσόπουλος, ο οποίος θα κάνει μια εισαγωγή στο κεντρικό θέμα της φετινής περιόδου απαντώντας σε ερωτήματα όπως:

 

Πόσο καλά γνωρίζουμε τα παιδιά μας;

Πως μπορούμε να σκύψουμε και να αφουγκραστούμε τις ανάγκες και τις ανησυχίες τους;

Τι θα οικοδομήσουμε στις ψυχές των παιδιών μας;

Τέλος, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να συμμετάσχετε, εάν δεν το έχετε κάνει ήδη, στην επιλογή θεμάτων ή να προτείνετε ιδέες για τη βελτίωση της λειτουργίας της Σχολής Γονέων, συμπληρώνοντας τη φόρμα, πατώντας εδώ, ως την Παρασκευή 11/10.

πηγή: elp.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου