Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

"Ποιος την ετοιμάζει την κοινωνία; Τι είναι η κοινωνία; Φούρνος, να την βάλεις στους 130ο να προθερμανθεί; Εμείς την ετοιμάζουμε την κοινωνία, οι πολιτικοί την ετοιμάζουνε, οι δημοσιογράφοι, αυτοί την ετοιμάζουν την κοινωνία, στον δημόσιο διάλογο που γίνεται..." - Γιώργος Λιάγκας, τηλεπαρουσιαστής...(αμφ: Έτσι, για να μην απορείς μετά από λίγες μέρες...)

Θέα στην τηλεοπτική άβυσσο

Εδώ ο κ. Λιάγκας επιδεικνύει τη δεξιότητά του ως παλινδρομιστής μετρητών. Κραδαίνει χρηματικό έπαθλο που κλήρωσε στην εκπομπή του στον… ταχύτερο τηλεθεατή. 
«Χθες το βράδυ 11 η ώρα κατατέθηκε προς ψήφιση το νομοσχέδιο για το σύμφωνο συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών. 22 του μήνα, παραμονή Χριστουγέννων, που είναι η τελευταία μας εκπομπή εδώ, ψηφίζεται. Ρωτώ λοιπόν εγώ τώρα: Πλην του ΣΥΡΙΖΑ, ποιο κόμμα θα το ψηφίσει; Το ΠΑΣΟΚ θα το ψηφίσει. Ο Θεοδωράκης θα το ψηφίσει. Η Χρυσή Αυγή δεν θα το ψηφίσει. Το ΚΚΕ θα το ψηφίσει; Δεν ξέρω. Είναι λίγο ακραίοι στο ΚΚΕ. Η Νέα Δημοκρατία θα το ψηφίσει; […] Άμα μιλήσεις με τους πολιτικούς όλους, σου λένε ‘ναι, και βέβαια’. Αν βγουν όμως έξω λένε ‘δεν είναι έτοιμος ο ελληνικός λαός’. Αυτό το ‘δεν είναι έτοιμος ο ελληνικός λαός, δεν είναι έτοιμη η κοινωνία…’. Ποιος την ετοιμάζει την κοινωνία; Τι είναι η κοινωνία; Φούρνος, να την βάλεις στους 130ο να προθερμανθεί; Εμείς την ετοιμάζουμε την κοινωνία, οι πολιτικοί την ετοιμάζουνε, οι δημοσιογράφοι, αυτοί την ετοιμάζουν την κοινωνία, στον δημόσιο διάλογο που γίνεται». 
Γιώργος Λιάγκαςτηλεπαρουσιαστής εκπομπής «Το Πρωινό», Antenna, 10 Δεκεμβρίου 2015
To υπόλοιπο άρθρο,
εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου