Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Το ανθρώπινο πρόσωπο Σαββίδη και ΠΑΟΚ...












http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/to-anthrwpino-proswpo-savvidh-kai-paok.3313479.html

Διαβάστε την ιστορία του μικρού Παντελή που αποδεικνύει ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο μεταγραφές και οικονομικά μεγέθη.
Στο μυαλό του Ιβάν Σαββίδη είναι η... εξέλιξη του ΠΑΟΚ και η πρόοδός του, ωστόσο υπάρχει και ένα πολύ "ευαίσθητο" ζήτημα το οποίο τον απασχολεί.
Αυτό αφορά τον μικρό, Παντελή Κυριακίδη ο οποίος όντας παίκτης των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ, στις 24 Μαίου του 2009, έχασε σε τροχαίο τον πατέρα του επιστρέφοντας μαζί του από ποδοσφαιρικό τουρνουά. Ο ίδιος από τότε παραμένει σε κώμα και ο ομογενής επιχειρηματίας και η ΠΑΕ είναι κοντά του.
Ο Σαββίδης έχει αναλάβει την οικονομική ενίσχυση και την κάλυψη όλων των ιατροφαρμακευτικών αναγκών που έχει ο νεαρός ενώ έσοδα του πρώτου εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ της κάθε σεζόν "πηγαίνουν" στην οικογένεια του έτσι ώστε να ενισχυθεί οικονομικά για την διαμονή και την πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη του μικρού Παντελή.
Πέραν αυτών, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ανέλαβε κόστη που αφορούν την στέγαση των κοντινών ανθρώπων του μικρού Παντελή (δηλαδή της οικογένειάς του) ενώ υπάρχει και το ετήσιο τουρνουά "Παντελής Κυριακίδης", το οποίο διεξάγεται το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.
Επιπλέον να σημειωθεί ότι από την ΠΑΕ προσφέρθηκε εργασία στον αδελφό του μικρού αλλά εκείνος την αρνήθηκε ευγενικά λόγω του επιβαρυμένου προγράμματος φροντίδας του Παντελή. Σε κάθε περίπτωση, ο Σαββίδης δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπό του στο θέμα του μικρού Παντελή και αποδεικνύει ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο μεταγραφές και οικονομικά μεγέθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου