Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Ρυζόγαλο Μοναστηριακό (νηστήσιμο) με ταχίνι...



9223b53f03a405f817e91392f0294f6aryzgalo
Έχετε δοκιμάσει ποτέ μοναστηριακό (νηστήσιμο) ρυζόγαλο;
Αν όχι, τότε ήρθε η ώρα… είναι πολύ νόστιμο!

Υλικά:
1 φλιτζάνι του καφέ ρύζι για σούπα
1 λίτρο νερό
3 κουταλιές της σούπας κορν φλάουερ
1 φλιτζάνι του καφέ νερό
Ξύσμα 2 λεμονιών
2 κουταλιές της σούπας ταχίνι
½ φλιτζάνι του καφέ νερό
2 φλιτζάνια του καφέ ζάχαρη
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το ρύζι με το 1 λίτρο νερό σε χαμηλή φωτιά. Διαλύουμε το κορν φλάουερ και το ρίχνουμε  στο βρασμένο ρύζι προσθέτοντας  το ξύσμα λεμονιών, το ταχίνι που το διαλύσαμε στο ½ φλιτζάνι του καφέ, χλιαρό νερό και τη ζάχαρη. Ανακατώνουμε συνέχεια. Μόλις πήξει η κρέμα τη σερβίρουμε στα μπολ και τη γαρνίρουμε με κανέλλα.
Καλή επιτυχία!!!
Πηγή: monastiriaka.gr


πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/02/%cf%81%cf%85%ce%b6%cf%8c%ce%b3%ce%b1%ce%bb%ce%bf-%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%ba%cf%8c-%ce%bd%ce%b7%cf%83%cf%84%ce%ae%cf%83%ce%b9%ce%bc%ce%bf-%ce%bc%ce%b5-%cf%84.html#ixzz3TAq86YFA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου