Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Ο Γιώργος Πρίντεζης στάθηκε στη... βοήθεια του Θεού!!! - αμφ: Αν είδες το παιχνίδι, όταν ο Γιώργος μπήκε ξανά ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν λήξει το παιχνίδι (4 πόντους πίσω ο Ολυμπιακός, αν θυμάμαι καλά),τον έκανε (έστω & στα κλεφτά!) τον σταυρό του...Εμείς όμως τον είδαμε! Δεν κρύβεται αυτό, Γιώργη,δεν κρύβεται...

Πρίντεζης: "Ο Θεός ήταν μαζί μας"

Ο Γιώργος Πρίντεζης στάθηκε στη... βοήθεια του Θεού για να έρθει η τρίτη σερί νίκη επί της Μπαρτσελόνα, ενώ έδωσε συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της ομάδας.
Το έχει η μοίρα του! Ο Γιώργος Πρίντεζης πέτυχε (και) το δεύτερο μεγαλύτερο σουτ στη σύγχρονη ιστορία του Ολυμπιακού, με το buzzer beater που πέτυχε απόψε απέναντι στη Μπαρτσελόνα, να στέλνει τους "ερυθρόλευκους" στο Final Four της Μαδρίτης.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο "Πριντ" δήλωσε πως "σε αυτά τα παιχνίδια όλα παίζουν ρόλο. Όλα χρειάζονται για να καταφέρεις να πάρεις μία τέτοια νίκη. Το σημαντικότερο δεν είναι ότι προκριθήκαμε στο Final Four, αλλά ότι κερδίσαμε τη Μπαρτσελόνα τρεις φορές σερί. Αυτό είναι άξιο συγχαρητηρίων", για να μιλήσει εν συνεχεία για το buzzer beater που πέτυχε: "Άμα το σκεφτόμουν λίγο ακόμα, θα έληγε το παιχνίδι. Ο Θεός ήταν μαζί μας. Πάλι καλά γιατί τα είχαμε "σπάσει" πιο πριν. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Σήμερα θα το ευχαριστηθούμε και από αύριο, θα αρχίσουμε τη δουλειά".
Στη συνέχεια ανέφερε: "Από τα πρώτα πράγματα που είπε ο κόουτς όταν ήρθε στην ομάδα ήταν να "χτίσουμε" χαρακτήρα και να κερδίζουμε ακόμη κι όταν δεν παίζουμε καλά. Έτσι είναι αυτοί οι αγώνες, κρίνονται στη λεπτομέρεια", ενώ κατέληξε λέγοντας: "Είναι πάρα πολύ σημαντικό να βρισκόμαστε στο Final Four. Αξίζουν συγχαρητήρια και στο σταφ, για τη δουλειά που κάνει. Η χρονιά είναι μεγάλη και έπεται συνέχεια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου