Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Κι όμως. Είναι κάποιες ιστορίες στον αθλητισμό, που είναι απίστευτες! Που λες δεν μπορεί να έχει γίνει...

ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ 7ΧΡΟΝΟΣ ΚΡΟΑΤΗΣ ΖΗΤΑΓΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΤΖΕΡΑΡΝΤ

Η απίστευτη φωτογραφία του Κόβασιτς

Ο Ματέο Κόβασιτς είχε δει από κοντά το Ολυμπιακός-Λίβερπουλ το 2000 στο ΟΑΚΑ και μπήκε για να πάρει την φανέλα του Τζέραρντ. 15 χρόνια μετά θα τον καλούσε η Λίβερπουλ για την φορέσει. 



Κι όμως. Είναι κάποιες ιστορίες που είναι απίστευτες. Που λες δεν μπορεί να έχει γίνει. Οπως αυτή του Ματέο Κόβασιτς. Ο οποίος ετοιμάζεται να πάρει μεταγραφή στην Λίβερπουλ για ν' αντικαταστήσει τον Στίβεν Τζέραρντ! Το ότι ο Τζέραρντ είναι το προσωπικό είδωλο του Κροάτη δε το λες κι απίστευτο. Παίζει την ίδια θέση είναι 21 ετών και αν δεν λατρεύεις τον Τζέραρντ τότε ποιον!

Τα... απίστευτα στην συγκεκριμένη ιστορία αρχίζουν 15 χρόνια πριν. Οταν ο μικρός Κόβασιτς λάτρευε τον Τζέραρντ σε ηλικία 6 ετών. Γι' αυτό παρακάλεσε τον πατέρα του να ταξιδέψουν μέχρι την Ελλάδα για να τον δουν από κοντά. Ναι στο Ολυμπιακός-Λίβερπουλ τον Νόεμβριου του 2000 για τον ΟΥΕΦΑ! Ο Κόβασιτς μάλιστα είχε τέτοιο θράσος που κατάφερε να μπει στο γήπεδο και να πλησιάσει το είδωλό του για να του ζητήσει την φανέλα. Ναι. Στην Αθήνα. Ναι. Σε ηλικία μόλις 6 ετών. Μια 15ετία μετά ετοιμάζεται για το Ανφιλντ. Για να φορέσει την φανέλα του Τζέραρντ.

 


Διάβασε περισσότερα στο: Η απίστευτη φωτογραφία του Κόβασιτς | Premier League | gazzetta.gr 
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου