Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Είναι ακριβώς αυτό που λένε! "Να τον αναπαύεις" τον άλλον... ( Ο Σόφο στον Ερυθρό Αστέρα!!!Φοβερό βίντεο...)

αμφ:

Ο πολιτισμός τελικά μπορεί να βγαίνει μέσα από τον αθλητισμό...
Είναι μετά να "μη σκίζεσαι"ως αθλητής γι΄αυτήν την ομάδα & γι΄αυτούς τους φίλους της;

Η έκπληξη στον Σχορτσανίτη!

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης "προσγειώθηκε" χθες στο αεροδρόμιο "Nikola Tesla" κι εν συνεχεία μετέβη στο Βελιγράδι με... αστικό λεωφορείο, αντί για κάποιο όχημα του Ερυθρού Αστέρα. Σήμερα ο Έλληνας σέντερ αποκάλυψε την έκπληξη που του επιφύλαξαν οι άνθρωποι της Zvezda!
Ο "Σόφο" επισκέφτηκε σήμερα το γήπεδο της FMP στο Ζελέζνικ, φόρεσε τα ερυθρόλευκα του Ερυθρού Αστέρα, έκανε τα πρώτα σουτάκια κι εν συνεχεία μίλησε για το... πάρτι που στήθηκε στο λεωφορείο.
"Ένιωσα τεράστια έκπληξη! Οι άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα μου εξήγησαν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το αμάξι που θα με μετέφερε στις εγκαταστάσεις της ομάδας για τις ιατρικές εξετάσεις. Ακολούθως μπήκαμε στο λεωφορείο και έπειτα από λίγο άρχισαν απίθανα πράγματα! Άκουσα να παίζονται συνθήματα του Ερυθρού Αστέρα κι εν συνεχεία οι επιβάτες που βρίσκονταν μαζί μου στο λεωφορείο άρχισαν να βγάζουν τις μπλούζες τις, φορώντας από μέσα t-shirts της ομάδας! Άνοιξαν τα παράθυρα κι άρχισαν να κρεμούν λάβαρα και σημαίες του Αστέρα! Έμεινα έκπληκτος! Πρέπει να παραδεχτώ ότι το απόλαυσα".
 Δείτε την έκπληξη στον "Σόφο" (VIDEO).
http://euroleague.sport24.gr/article/3630945/sta-erythroleyka-o-sxortsaniths.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου