Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

~ " θα΄ρθει εποχή, πού οι άνθρωποι θα φέρονται όπως οι παράφρονες. Και όταν θα βλέπουν κάποιον πού δεν θα συμπεριφέρεται ως παράφρων, θα τα βάζουν μαζί του και θα του λένε: "Εσύ είσαι τρελός", επειδή δεν είναι όμοιος μ΄αυτούς..." Άγιος Αντώνιος.-

 ~ Σχόλιο "αμφ.":

Δες πόσο εύκολα τα μέσα (ακόμα και τα αθλητικά...Έλεος!!!) αποπροσανατολίζουν (ή μάλλον κατευθύνουν) επιβάλλοντας στον κοσμάκη ό,τι τα αφεντικά τους επιτάσσουν...
Η "είδηση" της δήλωσης του Βασίλη Τσιάρτα (δεν συμφωνούμε με την "ευχή" του πάντως...) αλιευμένη από το sport24.gr/ και την "πάσα του" στο oneman.gr...Ούτε αθλητικά δεν μπορούμε να διαβάζουμε πια! 

"Θα έρθει καιρός..."

Δες:

"Διάσημοι που μας απογοήτευσαν με τις δηλώσεις τους...

Τους αγαπούσαμε μέχρι ν' ανοίξουν το στόμα τους.
Άβολο. Είναι εξαιρετικά άβολο ν' ακούς έναν άνθρωπο που μέχρι εχθές θαύμαζες, να εκφέρει μια άποψη που όχι μόνο δεν ταυτίζεται με τη δική σου, αλλά αντιβαίνει στην κοινή λογική. Θα μου πεις ότι το γεγονός πως τον θαύμαζες για το ταλέντο του στην τηλεοπτική παρουσίαση, στο ποδόσφαιρο ή στο τραγούδι, δεν σημαίνει ότι ταυτιζόσουν με τις απόψεις του πάνω σε πολιτικά ή κοινωνικά ζητήματα. Απόψεις τις οποίες τις περισσότερες φορές δεν γνώριζες καν και θα προτιμούσες να μην μάθαινες ποτέ. Δεκτό. Ωστόσο, έρχεται κάποια στιγμή που τις μαθαίνεις και αμαυρώνεται η εικόνα του ατόμου που θαύμαζες μέχρι εχθές.
Αφορμή για τις παραπάνω σκέψεις και το παρόν κείμενο είναι η πρόσφατη τοποθέτηση του Βασίλη Τσιάρτα σχετικά με το νομοσχέδιο για το δικαίωμα στην επιλογή φύλου από την ηλικία των 15 ετών, το οποίο θα τεθεί προς ψήφιση στη Βουλή:
Οι παραπάνω δηλώσεις του Βασίλη Τσιάρτα μας θύμισαν μια σειρά από ανθρώπους που αγαπούσαμε για το ταλέντο τους σε κάποιο τομέα, αλλά οι δημόσιες τοποθετήσεις τους για κοινονικοπολιτικά ζητήματα μας έκαναν να τους αντιπαθίσουμε.
Συγγνώμη Βασίλη, αλλά σε προτιμούσαμε όταν έβαζες γκολ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου