Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

"Πώς χαρακτηρίζεται; Ηλιθιότητα ή συνειδητή αθλιότητα - όταν έχουμε το γεγονός-χρονικό ενός φόνου, θέλουμε να μάθουμε στοιχεία γι' αυτόν, η μοναδική πηγή πληροφοριών είναι από την πλευρά του φονιά και την αποδεχόμαστε ως καθ' όλα έγκυρη;...


Πώς χαρακτηρίζεται; 

Ηλιθιότητα ή συνειδητή αθλιότητα; 
- όταν έχουμε το γεγονός-χρονικό ενός φόνου, θέλουμε να μάθουμε στοιχεία γι' αυτόν, η μοναδική πηγή πληροφοριών είναι από την πλευρά του φονιά και την αποδεχόμαστε ως καθ' όλα έγκυρη;..
Πώς χαρακτηρίζεται;
Ηλιθιότητα ή συνειδητή αθλιότητα; 

- όταν θεωρούμε «συνήθη πρακτική» της αστυνομίας όλων των χωρών, να συγκεντρώνονται εκατό, πενήντα, τριάντα, επίλεκτοι αστυνομικοί για να κυνηγήσουν έναν οπλισμένο άνθρωπο, ο οποίος ενώ μπορούσε να «φάει» πέντε έξι (όταν είδε σε τι κλοιό βρισκόταν) δεν έκανε τίποτε, και αφού τον εντοπίσουν, να τον σύρουν αιμόφυρτο και να τον σκοτώσουν (ενώ ήταν πανεύκολο να τον συλλάβουν).
Πώς χαρακτηρίζεται;
Ηλιθιότητα ή συνειδητή αθλιότητα;

- το ότι ο αλβανικός εθνικισμός σκότωσε έναν Έλληνα και εμείς στην Ελλάδα κατηγορούμε τον σκοτωμένο Έλληνα, ως εθνικιστή.
Πώς χαρακτηρίζεται;
Ηλιθιότητα ή συνειδητή αθλιότητα; 

- το γεγονός και μόνον ότι το συζητάμε;;;

Μαρία Σταματιάδου

~ Συμπληρωματικά...

"Ο ιατροδικαστής από την Αλβανία έκανε νεκροτομή όταν το πτώμα του Έλληνα ομογενή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κι αμέσως μετά έραψε τα τραύματα αλλοιώνοντας έτσι τα στοιχεία που θα μπορούσαν να δώσουν τελικές απαντήσεις σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτελέστηκε ο Κωνσταντίνος Κατσίφας.

Όλα τα στοιχεία έχουν πια καταστραφεί.

Τα δυο τραυματα στο περικαρδιο ( που μπορεσε να αναγνωρισει ο δικος μας ιατροδικαστης στα 5 λεπτα που του επετραπη να τον δει ) τα δεχτηκε ενω ηταν ορθιος ( δεν ηταν κρυμμενος, καλυμμένος) απο μεγαλο οπλο και αποσταση περιπου 20 μετρων.

Ξεκαθαρη εντολη δολοφονίας!!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου