Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Πατριαρχείο Ρουμανίας: «Σώζουμε παιδιά και χτίζουμε μια Ρουμανία υπέρ της ζωής»


H εκστρατεία «Ας δώσουμε την ελπίδα πίσω και στους δύο» συγκεντρώνει χρήματα για την κατασκευή ενός σύγχρονου κέντρου υποστήριξης στην κρίση της εγκυμοσύνης στη Ρουμανία. 
Το κέντρο που θα ονομάζεται «Η Αγία Ελένη» θα έχει την υποστήριξη του Συλλόγου που υποστηρίζει έγκυες γυναίκες και οικογένειες αλλά και του Συμβουλευτικού Κέντρου «Η Αγία Αλεξάνδρα η αυτοκράτειρα».
Η εκστρατεία έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής τα μισά από τα χρήματα που χρειάζεται ενώ η διευθύντρια του Συμβουλευτικού Κέντρου δήλωσε ότι τα αιτήματα για υποστήριξη από έγκυες γυναίκες κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού αυξήθηκαν δραματικά, μιας και πολλές θέσεις εργασίας χάθηκαν και σαν  αποτέλεσμα το Κέντρο λειτουργούσε στο 143% των δυνάμεων του.
Παράλληλα με τη συγκέντρωση χρημάτων, καταβάλλονται όλες οι προσπάθειες για τα εγκαίνια του νέου κέντρου στις 16 Αυγούστου 2020, τη γιορτή των Αγίων Μαρτύρων του Brâncoveni της Ρουμανίας, τους πνευματικούς προστάτες της εμβρυακής ζωής.
Ο λειτουργικός χώρος έχει ήδη βρεθεί και τακτοποιείται σύμφωνα με τις νομικές απαιτήσεις για τα διαπιστευμένα κοινωνικά κέντρα. Ο κοινωνικός λειτουργός προσλήφθηκε και προετοιμάστηκε μέρος της τεκμηρίωσης που απαιτείται για τη διαπίστευση.
Γιατί το νέο κέντρο έχει την Αγία Ελένη ως προστάτη της...
~ για τη συνέχεια εδώ:
 logoEnromiosini

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου