Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

" Ως Sportime, όλα τα σημερινά υβριστικά σχόλια εναντίον μας στα social media, θα τα πάρουμε ως «ευλογία»..."


* Όταν βλέπεις πως η ευχάριστη έκπληξη για μας τους "αμετανόητους Ορθόδοξους Χριστιανούς", που λέγεται Sportime, δεν ήταν απλά ένα πυροτέχνημα, αλλά συνεχίζεται με κάθε κόστος από αυτούς που την ξεκίνησαν (αλλά και με κάθε ευλογία, όπως οι ίδιοι συνηγορούν)...

Τότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι, αν έχεις τα κότσια ως ιστολόγιο, να μην τους αφήσεις μόνους, αλλά να τους σταθείς στο πλάι τους και να τους προβάλεις, κι ας θεωρηθεί από κάποιους ως διαφήμιση. 

Γιατί για σένα είναι φανερά μια ακόμα ομολογία...

Κόντρα στο ρεύμα, μαζί όμως με τον Χριστό!

(Δες τι γράφει παρακάτω ο Περικλής και θα καταλάβεις...)

~ "αμφ."


Φοβάμαι τον Θεό... Ελπίζω στον Θεό... Είμαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!
Ως Sportime, όλα τα σημερινά υβριστικά σχόλια εναντίον μας στα social media, θα τα πάρουμε ως «ευλογία».
Όλες οι πληρωμένες και μη τοποθετήσεις από «δεξιά» και «αριστερά» τρολ που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ανταμώσουν στις «στραβοτιμονιές» αποτελούν παράσημο.
Το μίσος και το μένος που υπάρχει για τον Χριστό και την Εκκλησία είναι απαράμιλλο. Αναδεικνύει εύκολα την κοινή πολιτική και μικρόψυχη ατζέντα που έχει ο καθένας από αυτούς που εναντιώνονται σε κάθε τι Χριστιανικό και Ορθόδοξο.
Όλες αυτές οι «αρρωστημένες» συνειδήσεις και τα δηλητηριασμένα μυαλά, δεν ξεχνούν να ευαγγελίζονται τον φιλελευθερισμό, να κατακρίνουν τον ρατσισμό, αλλά την ίδια ώρα εύχονται ανεργία και κατευόδιο σε ένα μέσο όπως το sportime.gr που κάνει απλά το αυτονόητο. Σέβεται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου