Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

"Τα λέω όλα αυτά για να υπάρχει μια μαρτυρία ότι ο Άγιος Παΐσιος είχε προβλέψει μια τέτοια εξέλιξη..." |Αθανάσιος Ρακοβαλής, καθηγητής φυσικός

 Άγιος Παϊσιος: Τρομακτική για την Τουρκία η Προφητεία του...

Στη συνέντευξη που θα παρακολουθήσετε ο Αθανάσιος Ρακοβαλής, καθηγητής φυσικός, μας μεταφέρει όσα του είπε ο Άγιος Παΐσιος για την διάλυση της Τουρκίας. 
Ο ίδιος αποφεύγει να συζητάει αυτά τα θέματα αλλά όπως μας είπε η αγάπη του αφενός μεν στον άγιο Παΐσιο αφετέρου στην Ελλάδα, τον παρακίνησε να μας μεταφέρει τις προρρήσεις του Αγίου γέροντος Παΐσιου. 

 

Μας τόνισε μεταξύ των άλλων: 

"Μη νομίζετε ότι τα λέω αυτά από κάποιου είδους εθνική υπερηφάνεια. 

Η σημερινή κατάσταση των Ελλήνων με κάνει να ντρέπομαι. 

Παρακαλώ την αγάπη σας να μη με παρεξηγήσετε πρώτα απ’ όλα και πάνω από όλα είμαι χριστιανός ορθόδοξος τα λέω αυτά για χάρη της αλήθειας. 

Για να υπάρχει μια μαρτυρία ότι ο πατήρ Παΐσιος είχε προβλέψει μια τέτοια εξέλιξη και όταν γίνουν αυτά να συνειδητοποιήσουν και οι νέοι μας την μεγάλη Αξία της ορθόδοξης πίστης μας και να στερεωθούν σε αυτή. 

Τα λέω για να χαρείτε κι εσείς με το ξαναζωντάνεμα της ορθοδοξίας στις παλιές τις εστίες. 

Τα λέω για να έχουμε κι εμείς την καλή ελπίδα και να μην φοβόμαστε το σκοτάδι που πάει να καλύψει τον κόσμο. 

Γιατί έβλεπε χρόνια πριν, τις δυσκολίες και την θύελλα που πάει να ξεσπάσει και να καλύψει την γη και ήθελε να μας στηρίξει πνευματικά, για να μην δειλιάσουμε, όταν βρεθούμε μέσα στην δαιμονική μπόρα. 

Μας έδειχνε την Ευτυχή κατάληξη..."

Ψάλλουν οι πατέρες του ιερού Κουτλουμουσιανού κελίου αγίου Ιωάννου του Θεολόγου. Από τον ψηφιακό δίσκο "Παρακλητικός κανών κι άλλοι ύμνοι"στον άγιο Παϊσιο.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου